Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
И тоа ке се казни,строги се законите за хулиганизам на трибини кај англичаните. Без гајле,стариот и компанија ќе се погрижи и за тоа се работи за ривал на Јунајтед,неможе тоа така да помине.Но треба да им биде јасно и поради што се случува тој излив на гнев кај навивачите а во овој случај беше катастрофалното судење од страна на Клатербруг,најпрво тој треба да сноси санкција поради тоа.Како и да е очекувам Челзи да го извлече подебелиот крај со некоја парична казна,исто како и тогаш кога Евра се зафати со редар на Стемфорд,Евра помина не казнет а Челзи нормално си плати парична казна. Јасни се како ден работите.
Јас ти одговорив со текс од ббц ,онака главните делови на мкд,за да видат сите,грешка моја е што не ставив извор ,а ти се фати ко демек ја фатив камења да фрлам по челзи . Дај смирете се со тоа казни и глупости се ке се среди,за клатербург ,за стујардот ,за чичарито,дури и за диматео.
(y)
--- надополнето: Oct 29, 2012 4:03 AM ---
и пак заборавив еве го изворот http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/20118876

Манчестер Јунајтед - Јувентус
Мислам треба да се направи утакмица помегу овие 2 екипи.
Незнам кој би бил победник, стварно тешка утакмица..

1у2 на полувреме и 2у1 во второ полувреме, конечен 2у1 со 7+, без корнери,без офсајди под 0.5 жолти , стрелци на голови строго лев/десен бек или замени... или втора опција 0-0 :D

иначе утакмицата до првиот црвен (кој сепак мислам дека беше заслужен) феноменална...убаво рече некој член и фановите на челзи и на манчестер се оштетени бидејки задоволството да гледаме прекрасна утакмица ни беше скратено. Сепак честито на Манчестер за победата исто и на Челзи за прекрасната игра ( 30-75 мин)

Ја користам ситуацијата јавно да им се извинам на сите фанови на Јувентус :D

Прв пат го гледам жолтиот на Дрогба, комедии :pos:
Е затоа толку го мразам копилето Еванс.
Еден од ретките, ако не и единствен играч шо сакам до крај на животот крв да се*е, органите низ уста да му излезат

До следното дерби на ОТ ќе има плачење, а тек па таму што ќе биде. Веб главен со помошни рајли, клатенбург и некој од маринер или ектинсон колку да има 25 посто застапеност на ендемските видови и малцинства :icon_lol: Сега ќе биде уште посмешно ако и во среда не не победат. Ама ако, кога ќе видам какви морони мешаат минхен и авиони со директно упатени клетви кон наши членови, ми иде да ви влезам дома да ви поставам плин и да си легнете засекогаш така фино вжарени како ѓаволи. Но, за да нема такви егзебиции, плачете, цмиздрете и колнете до следното дерби, па можеби и ќе ви се врати пак, како што веќе и ви се враќа 2 сезони по ред. Од толкава неинтелегентност и неразмислување Јунајтед ви е крив а не судиите, што значи станува збор за искомплексирани особи. А теорииве на заговор се бљувотина без докази, факти и слично - повеќе е рекла казала, што е нормално за деца кои веруваат во се што ќе прочитаат. И не ги обвинувам само челзијашите, па овде има еден тон курајбери од арсенал, ливерфејл, милан итн...на кои исто така ќе им биде земен скалпот оваа сезона.
Чао лејдис :*

318934_485134814854393_37781165_n.jpg
fantomX ,и сите што верувате у глупите теории на заговор, eте ја раката на Луиз на резултат 1-2. Ако толку според тебе мораше Јунајтед да го добие натпреваров, за да не биде предалеку од врвот, ќе се свирнеше пенал и ете ти пак 2 разлика(можеби) во 50та минута. Како судиите би испуштиле таква можност да го фаворизираат Јунајтед? Никој немаше да се побуни зашто имаше контакт, а и судијата ќе си беше чист.

Како бе еден не искоментира за ова ? И во кладилница кај шо глеав, абе сите замолчија кога видоа топката дека удри во раката на Луиз. Исто како што никој не искоментира за стартот на Кејхил лани. Али кажав за таквите, уште 5 пати по ред така да тепа Јунајтед никоаш нема да ми биде криво.

Сите го забораваат фактот дека ако на чичарито голот беше поништен имаше време 25-30мин. за да се дадат уште 5гола така да за џабе сите се тепате и колнете и пцуете ......:facepalm:

Сите го забораваат фактот дека ако на чичарито голот беше поништен имаше време 25-30мин. за да се дадат уште 5гола така да за џабе сите се тепате и колнете и пцуете ......:facepalm:
Кој аргумент ти е ова еј. Ако. Ако не постои у фудбал, никогаш никој нема да може да знае дали ќе дадевте гол да останеше 2-2.

Кој аргумент ти е ова еј. Ако. Ако не постои у фудбал, никогаш никој нема да може да знае дали ќе дадевте гол да останеше 2-2.

А на 1-2 кога Луиз си играше со рака у 16, тогаш? Којзнае.. можда Челзи немаше никогаш да го даде тој втор гол ако беше 1-3.
Глупи се овие муабети што ќе било ако било. :)

Али како и да е.. WE DO WHAT WE WANT :icon_mrgr:

Да сменам малку тема.....само да кажам дека чисто се сомневам дека Мојс уште еднаш ќе помисли на Суарез...а камо ли да коментира за секоја тв станица и весник во Англија како е најголем дајвер, после вчерашната прослава за голот. Убаво му го стави во уста.:X3:

Треба да им се даде признание на ManUre-вци, како ја вртат ситуацијата, испаѓа дека нив им штетат енглескиве арбитри низ историјава...
Тебе треба да ти се даде признание немаше коментари од тебе вчера, за разлика од овие останативе што коментираа и кога Ливерпул загуби од Јунајтед и кога Челзи загуби, а ќе коментираат и кога Арсенал ќе загуби. :D

Фановите на Јунајтед треба да му се благодарни на Клатенбург. Да останеа 11 на 11 лошо им се пишуваше. Еве вас да речеме ви скратија пенал, нас ни дадоа два црвени, ок е се тоа. Ама дури и со 2 играчи повеќе на терен (не рачунајки ги судиите нели) неможевте да дадете регуларен гол па мораше да ви биде признат гол од офсајд. МИЗЕРИЈА
Дури и со 9 играчи Челзи до крај трчаше и се бореше, напаѓаше. Освен добриот почеток, не толку добар поради јачината на Јунајтед туку поради мизерната поставеност на одбраната на Челзи друго ништо не покажавте и мора да си прифативте дека сезонава и покрај таквата супериорност во нападот, севкупно гледано едноставно не ве бива. И нема да може на сите утакмици до крај да се вадите.

Тебе треба да ти се даде признание немаше коментари од тебе вчера, за разлика од овие останативе што коментираа и кога Ливерпул загуби од Јунајтед и кога Челзи загуби, а ќе коментираат и кога Арсенал ќе загуби. :D

Си коментирав, посебно по разговорот со колегата Peja989 и неговото мислење за текмата.

Таква беше ситуацијата што моите коментари не успеаа да стигнат до форум (јас не успеав да стигнам до pc), ама ако стигнеа, сигурно ќе бев баниран повторно. Така да, јас се согласувам со секој коментар напишан од секој што НЕ навива за ManUre, и исто ко јас да сум ги пишувал...:icon_mrgr:

Ова е прв пат Челси по ерата на Мурињо да покажува карактер. За мене и понатака се главни претеденти за освојување на Премиер Лига иако сум Јунајтед фан, одбраната ни игра катастрофално, а и често се случува да немаме конзистентност во една утакмица. Со игра како вчера, Челси не заслужи да изгуби.
Судијата ја заеба целата утакмица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom