The_DaRKeR
~Мрчатор~
- Член од
- 26 јули 2008
- Мислења
- 110
- Поени од реакции
- 8
Druze prasanje na vkus
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 21:59 ---
solidna serija ja izgleav , mada edna sezona.... any other suggestions
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Најтазе: "Last Resort" (2012), прва сезона, вреди да се гледа.solidna serija ja izgleav , mada edna sezona.... any other suggestions?
кој е за британски хумоp:
не се многу долги сериите, но можат убаво да ве насмеат
- Monty Python's flying circus - голема колекција на скечови на кои ќе се смеете премногу
- Fawlty Towers - неповторливиот John Cheese во улога на сопственик на хотел
- Black Books - приказна за мала книжарница во сопственост на 'Bernard Black'
- Black Adder - испревртена историја напишана од генијалниот Rowan Atkinson
- Coupling - серија за љубовни врски
не ми е изгледана таа скроз, само од тв што даваа, да ја изгледам па и неа ќе ја препорачувам, иначе ретко која серија може со монти пајтонКај ти е Ало Ало? убедливо најдобра серија.
По описот на ИМДБ првата има интересна приказна вторава ептен ништо не кажува... али до сеа добри препораки даваш , така да мислам дека нема да се разочарамНајтазе: "Last Resort" (2012), прва сезона, вреди да се гледа.
Серија што заврши во 2 сезони а помина со големо одобрување на форумов: "The Killing" (2011). Треба да ја најдеш темата и да ги прочиташ првите мислења колку да знаеш со што си имаш работа, ако ја гледаш ништо друго не читај никаде, еден спојлер ќе ти ја расипе тотално.
Втората ништо не кажува заради спојлери, многу е осетлива на тоа, така да препорачувам да си ја спуштиш и да ја изгледаш турбо. Ако врне надвор ептен ќе ти се погоди атмосферата, истура во серијатаПо описот на ИМДБ првата има интересна приказна вторава ептен ништо не кажува... али до сеа добри препораки даваш , така да мислам дека нема да се разочарам
Благодарам !![]()
ДА ТЕ ПОПРАВАМ.Druze prasanje na vkus![]()
ДА ТЕ ПОПРАВАМ.
Прашање на НЕВКУС. Ете така.
Да ти ја скратам приказната , за вкусови не се дискутира и не напињајДА ТЕ ПОПРАВАМ.
Прашање на НЕВКУС. Ете така.
За вкусови не се дискутира кога немаш вкус, се согласувам.Да ти ја скратам приказната , за вкусови не се дискутира и не напињај![]()
Ај олабавете ме мрзи да бришам...![]()
Што изгледа до сега?Ја не замарам... него изглеав се што предложи до сеа... а , се ги чекам епизода по епизода, дај нешо шо веќе има сезона или две , ме напиња да ги чекам по еднаш неделно![]()
Све што предложи : Continuum , Last Resort, The Killing...Што изгледа до сега?
Ако не ти смета да гледаш серии прекинати по прва сезона, пробај со Persons Unknown, 11-12 епизоди e.Све што предложи : Continuum , Last Resort, The Killing...