Gurdjieff
Bastardo dentro
- Член од
- 12 јануари 2011
- Мислења
- 3.645
- Поени од реакции
- 1.264
ми ја бришат брат....кажи на модераторот да оди и тој на црква...а не да биде ѓавол овде и да бриши постовиА формулата?
ми ја бришат брат....кажи на модераторот да оди и тој на црква...а не да биде ѓавол овде и да бриши постовиА формулата?
Ексик со овие атеистичките модератори, глава не се крева од нив...ми ја бришат брат....кажи на модераторот да оди и тој на црква...а не да биде ѓавол овде и да бриши постови
Ексик...Ексик со овие атеистичките модератори, глава не се крева од нив...
Еве ти и формула, Ставрогин и ти Gurdjieff , проверeте дали е во ред кодот
if (skala == "a-mol" && sudenje== true)
then
{
create_universe();
hell_existance=true;
one_life=true;
jelous_god=true;
god_sex_with_female=true;
sin=true;
man_is_fucked_up=totaly_true;
}
else if (skala=="g-dur" && sin==false)
{
create_universe();
party_time_forever=true;
do_what_thou_wilt=true;
universe.properties= god_mode;
human=universe.microcosmos;
if (human.understanding >9)
{
human.king_ship=true;
human.properties=universe.properties;
delete_earth_made_gods();
}
else
human.slave=true;
}
Ај Хепта не е Македонец, ама вие другите страмота за дедовската ви вера и арам.Пу!Искрено..
Ова е шпанско село за мене.. ако ова е тоа.. онда се моли Гурџи да го објасни ова подробно.. во неколку страници.. и МИКИ1 такоџе.. он е додуше експерт - примариус деус за вакви ствари.....
Толку е тешко ова да го сконтам.. its so beyond me !
Туф туф туф...Ај Хепта не е Македонец, ама вие другите страмота за дедовската ви вера и арам.Пу!
Доста бре со дедовската вера... дедо ти ако е бил опинчар и самарџија што ти не си денес тоа?Ај Хепта не е Македонец, ама вие другите страмота за дедовската ви вера и арам.Пу!
А тебе срам да ти е за аргументот. Замисли некој твој чукундедо верувал дека сите нешта имаат дух, бил анимист. И ти сега го издаде твојот чукундедо затоа што веруваш во некој Евреин.Ај Хепта не е Македонец, ама вие другите страмота за дедовската ви вера и арам.Пу!
Смирете ја топката малку.
Бог = 1
Оп. Семантичка грешка. Це дур треба во првиот услов.Еве ти и формула, Ставрогин и ти Gurdjieff , проверeте дали е во ред кодот
if (skala == "a-mol" && sudenje== true)
then
{create_universe();hell_existance=true;one_life=true;jelous_god=true;god_sex_with_female=true;sin=true;man_is_fucked_up=totaly_true;}else if (skala=="g-dur" && sin==false){create_universe();party_time_forever=true;do_what_thou_wilt=true;universe.properties= god_mode;human=universe.microcosmos;if (human.understanding >9){human.king_ship=true;human.properties=universe.properties;delete_earth_made_gods();}elsehuman.slave=true;}elseexistance=false;
Проблемот е шо замислуваш!А тебе срам да ти е за аргументот. Замисли некој твој чукундедо верувал дека сите нешта имаат дух, бил анимист. И ти сега го издаде твојот чукундедо затоа што веруваш во некој Евреин.
Срам да ти е!
Мора молска скала, за да биде тажен и мрачен животот, во постојан страв од богот... чекање на судење од страна на страшниот бог... итн итн...Оп. Семантичка грешка. Це дур треба во првиот услов.
Ти не се мешај у дедовци!Доста бре со дедовската вера... дедо ти ако е бил опинчар и самарџија што ти не си денес тоа?
Ц ц ц ц марш таму... сега фати почни да ги караш како не се патриоти
Ти да не си демо-христијанин? А?
П.С. Ако националноста беше исто со верата немаше да ме прашуваат што си по националност и што си по верско убедување по пописите, мамицу им јаречу!
Ти не се мешај у дедовци!
И што очекуваше, онака да седиме со скрстени раце, и да се туфкаме и засрамиме заради што кажа нешто ирационално и смешно, а да не поминеш без малце ремет?Ај Хепта не е Македонец, ама вие другите страмота за дедовската ви вера и арам.Пу!