Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
Барем до фановите на Челзи еден апел: ова не е ништо од Манчестер Јунајтед (не се толку големи) ни од ФА, ова е од Премиер Лигата. ТВ-правата се злато на квадрат. Голем аплауз за мк телевизиите што ниедна не ги откупи (иако знам дека не е принцип причината, сепак аплауз).

Па што се дигаш?
На ваква победа да ти се пуни срцето, стварно треба да си мрднат. Извини ама точно е.
Зошто бе друже?не ни досудија чист пенал така?првиот црвен што го јадевте беше оправдан нели?А за тој од торес неам ни ја самиот коментар.

28876_445988828771673_1700573924_n.jpg

Нема потреба тука веќе од коментари. Јасно е дека ПЛ стана најголем бизнис во свет, јасно е дека Јунајтед секогаш во дерби дуели има огромна помош од било кој судија, и јасно е дека во следен дуел со Јунајтед на Челзи, едноставно треба официјално да се предаде утакмицата, не постои поштен начин да се игра против гнасиве.

Нека ви е на чест со ваква победа..Овој па холандсково говедо децата да му умрат ми глуми ферр плеј тука да не му дава на Микел 2 картон

Не коментирам повеќе.
Нека ви е честито победата, се надевам ке ја освоите титулата.

Најјакото е што црвен картон добија играчи на позиција на која што Челзи е најтенок.

И сега во среда пак играме со ФА ама овој пат ќе има пенал за Челзи.
Пошто нели да не испадне ептен ептен ептен ептен ептен ептен апла.
А до сега е за едно ептен помалку апла

Таман се израдував дека ќе има црвен и за Микел и ме заеба Клатенбург. :tapp:

И сега ќе дојдат фановите на МенЈУ да се пофалат дека мн јаки се и дека чесно победија...

Дури зад Петр Чех е :pos:
548924_498941386790839_1676907992_n.jpg
Ко што знам ако играчот е позади голманот не е офсајд. Не сум сигурен ако има некој што е судија по 3тите лиги на форумов нека одговори.

АЛИ не заборавајте. Добро е што Тери не играше! (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom