Да можев да го вратам времето назад... (Батерфлај Ефект)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.100
Веб-сајт
www.kajgana.com
Хих...баш си размислував за "пресудните" или "значајните" датуми во мојот живот и дали тие настани имаат влијание на подоцнежните настани кои се случиле како резултат на нив.

Има некој датум на кој би го вратиле времето?

Ехеееееее. Има секој. Неколико. Ама у Батерфлај филмот како што се сеќам не идеше све по план.
Јес да можда пошто е Аштон, па заебал ствар. Ја можда другачие би играл.

Темава бара доста размислување, а јас сум ненаспан и не ми функционира баш мозоков како што треба. Башка читајќи 3 поста од cyberlady ми „умреа” половина од мозочните клетки.

Се враќам утре со асална реплика.

Темава е петка.

A да, 17.11.1994, 11.6. 2002, 1.7. 2002, 13.11. 2005.
Ќе ви кажам некад зошто :)

ха, батерфлај ефект - моето омилено

Најбитно - на кој и датум да го вратите времето (себеси), секогаш во иднина ќе ви фали нешто. Нешто што пред тоа сте го немале, сега ќе го имате, но друго ќе ви биде одземено.

Ако господ на едно место ви даде, на друго место ќе ви земе.

Никогаш нема да биде се идеално. И со тоа треба да се помириме...

впрочем - филмот :)

п.с. ако моето (тоа погоре) напишано го заборавам, би посакал да се вратам некаде на мои 17, нешто пред роденденот
Пробувам да замислам што тогаш би добил, и воедно што сега би немал.
Море... вака е поубаво

epa vaka ja vishe nekoi 5 godini uspeshno vodam dnevnik i ima mnogu datumi da go vratam vremeto koa nekad si go chitam dnevnikot mi paga teshko i sekako sakam da mozam bi go vratil 3 ili 4 pati najmalce

Јеби га, у животот нема save game. Ех....
Зато трипут мери, еднуш сечи, петпут мисли, еднуш речи.

Би го вратил во моментот кога мајка ми по тешки маки ме родила. Ќе и залепам шамар и ја пикам на првиот авион за германија. Ќе бев глуп ама барем ќе имав пари.

на 15 години кога тргнав у средно школо, причина, зашто тогаш почнав да се дружам со погрешните луѓе, и ми требаше три години да сфатам со кој треба да се дружам, ама после кога сфатив матурирав и со нив не се видов повеќе

друг момент не ми текнува

Ех ... не се многу датуми што би ги вратила, но еден дефинитивно ... пред некои 6-7 години. Дефинитивно цел живот ќе ми беше драстично различен:raz:

Па можеби само на 21.09,2005...Пред да ги повредам прстите.Само тоа би сакал да го променам, инаку засега животот ми тече супер и немам некои критични моменти кои би сакал да ги сменам.

Ја би се вратил едно месец дена назад, чисто да уплатам спортска.

ја не би мењал ништо.. од кај да знам дека ако сменам ќе ми биде подобро?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom