Фан Клуб: Интер

Кутињо 5-6 недели? Супер... почнаа повредита.

Кутињо 5-6 недели? Супер... почнаа повредита.
Па добро, види како се повреди, не е мускул или нешто слично туку стапалото му го сјебаа после стартот врз него у шеснаестерецот, кога го блокираа, зглобот ако не се лажам, тоа дека е глуп, со неговиот потег повеќе се еба, наместо да шутира потег повеќе направи и ја усра и акцијата а и самиот себе.

Шо знам, некое гадно чувство имам за утре, нема кој да игра позади Касано и Милито, Кутињо и Снајди се повредени така да могуче е да игра со 3-5-1-1 што значи дека ќе имаме максимум една-две шанси за гол, бидејќи со оваа формација креативноста ни е во минус.

Јас очекувам ваков состав да извади Страма , Касано би бил плеј

Palacio-Milito​
Obi-Cassano-Zanetti​
Cambiasso-Mudingayi​
Juan-Samuel -Ranocchia​

Јас очекувам ваков состав да извади Страма , Касано би бил плеј

Palacio-Milito​
Obi-Cassano-Zanetti​
Cambiasso-Mudingayi​
Juan-Samuel -Ranocchia​
Кај ти се Гаргањо и Гуарин???За туршија да не ги чуваш? :D

Кај ти се Гаргањо и Гуарин???За туршија да не ги чуваш? :D
По принципот на Страма , забеган принцип кој применува ротации следува дека Гаргано и Гуарин ќе бидат на клупа бидејќи играле на претходниот натпревар :D

Не знам дали е ретадриран Страмачиони но ако ги стави Камбиасо и Мудингаи пред Гаграњо и Гуарин значи човекот му фали нешто

Како го направивте муабетов, џоа Гаргањо и Гуарин се Чави и Иниеста а другиве двајца се Тасевски и Шумуликовски.

Како го направивте муабетов, џоа Гаргањо и Гуарин се Чави и Иниеста а другиве двајца се Тасевски и Шумуликовски.

:facepalm:
па и реално за Камбиасо и Мудингаи и се Чави и Инитеста

Или Чави и Иниеста се како Гаргано и Гуарин :D

Не зезајте Гаргано добро игра, доста корисен играч е, и доста трча, знае да префрли топка од одбрана во напад.
Гуарин исто не е лош, само ептен шутира, кај и да е ќе го стигне Боатенг со 80+ шутеви и 0 голови во лигата :pos:

За итре како што читам може да се игра 3-4-3,

----------------------Ханда-----------------------------
---Ранокиа----Самуел---------Хуан--------
Занети----Гаргано----Камбиасо----Нагатомо
--Паласио------Милито---Касано----------

само не верувам дека Страма ќе почне вака, со овие 3ца во напад, на клупа ќе го има само хрватот како замена за напаѓачите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom