Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
Таа одредена екипа ви одржа лекција пред 4 години во Москва а ќе ви одржи и утре. И Челзи можи да сонува само во 4 години да игра 3 финалиња во Лига Шампиони.Зато шат да фак ап! Gracias:icon_mrgr:

Ни одржа лекција во Москва со 2 шанси во 90 минути (едната погодок) додека Челзи погоди 2 стативи и имаше уште неколку одлични шанси.. И секако освоивте само поради тоа што судијата му даде црвен на Дрогба и Тери немаше среќа при изведувањето.Лекција ипол :eek::eek:
Лекции може да давате само по давање голови од офсајд,непостоечки пенали,редовна судиска помош и патување со авиони.

Таа одредена екипа ви одржа лекција пред 3 години во Москва а ќе ви одржи и утре. И Челзи можи да сонува само во 4 години да игра 3 финалиња во Лига Шампиони.Зато шат да фак ап! Gracias:icon_mrgr:
Тоа во Москва беше среќа за Јунајтед,не заборавај дека Челзи имаше и пречка од Дрогба така да не лупај дека Јунајтед му пружил лекција на Челзи во Финалето во Москва,тоа е исто како јас да кажам дека Челзи му пружи лекција на Баерн во минатогодишното финале на ЛШ. Не заборавај дека Челзи беше во предност после промашувањето на Кики ваш во пенал рулетот. И после некој овде ке пишува за IQ,па нормално кога ќе пишува,кога ќе види какви постови пишувате.
Blue is the Color!!!

Абе јас не знам зошто се расправате со безкичмењаци како што се фановите на МенЈу....

Утре некаде околу 19:00 ќе правиме муабет. Поздрав.

Член си од јули 2012 нормално е дека не си видел такви постови..
Јас прочитав најмалку 10 такви по ланскиот одличен старт на Јунајтед со пораки како време е Барса да ја победиме,конечно го најде стариот тимот за Барса и сл. коментари.
Член е од многу поодамна, само ова му е друг акаунт. Чудно ми е шо никој не успева да го препознае по неговите постови шо ги пишува. Ај може некој ќе се сети;).

А како може бе да биде срамота за Челзи ако не го добие Јунајтед? Имат 4 поени повеќе, немаат 20 поени повеќе, колку што имаше Манчестер ЛАНИ, а ние пак НЕ ВИКАВМЕ дека ќе биде срамота ако Јунајтед не победи против Челзи. Оти се знае, кога екипи се конкуренти за титула (да речеме дека и лани бевте), не може да е срамота ако едната не победи. Да бидеш ти разочаран како навивач на Челзи оти твоите не победиле сфаќам. Ама да викаш оти срамота ќе е Челзи да не го тепа Манчестер, оти Челзи е далеку појак, е тоа не го сфаќам. Во што е Челзи далеку појак? Единствен проблем кај Манчестер е одбраната што не е средена. Ама еве Њукасл на 96% од утамиците даде гол оваа сезона, баш против очајната одбрана на Јунајтед не даде. Сфаќаш нели?
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 02:48 ---
:D

Па за членот кој што го напиша тоа, по се изгледа е срам Челзи да не го победи Јунајтед, шо незначи дека и јас се согласувам со тоа.
Поентата ми беше дека ти го однесе муабетот сосем во друга насока.

Ни одржа лекција во Москва со 2 шанси во 90 минути (едната погодок) додека Челзи погоди 2 стативи и имаше уште неколку одлични шанси.. И секако освоивте само поради тоа што судијата му даде црвен на Дрогба и Тери немаше среќа при изведувањето.Лекција ипол :eek::eek:
Лекции може да давате само по давање голови од офсајд,непостоечки пенали,редовна судиска помош и патување со авиони.

Да бидам реален, првото полувреме Јунајтед беше подобар,второто Челзи.Картонот на Дрогба беше сосема заслужен затоа што беше глуп и го удри Видич при прекината игра.Кој ви е крив? Јас или судујата ? :pos: За нерегуларни голови доста не ми праи муабет имате најмногу постигнато од офсајд. А ова со авионов незнам и шо ти е форава мислиш дека си интересен или не вреѓаш нас фановите на Јунајтед??? Не туку ти се ситиш тука пред сите на нечија смрт, што само по себе кажува каков човек си прво и затоа не планирам да продолжам дискусија со тебе!

Тоа во Москва беше среќа за Јунајтед,не заборавај дека Челзи имаше и пречка од Дрогба така да не лупај дека Јунајтед му пружил лекција на Челзи во Финалето во Москва,тоа е исто како јас да кажам дека Челзи му пружи лекција на Баерн во минатогодишното финале на ЛШ. Не заборавај дека Челзи беше во предност после промашувањето на Кики ваш во пенал рулетот. И после некој овде ке пишува за IQ,па нормално кога ќе пишува,кога ќе види какви постови пишувате.
Blue is the Color!!!
Да во право си дека имаше доста среќа, особено мислам на промашувањето на Тери, ама со тоа за лекцијата не мислев на фудбалски дебакал туку на лекција за друг пат да не се лета многу во облаци како што беше тогаш, а еве е и сега. Впрочем прашај го Тери дали за него беше тоа лекција или не.Од тогаш човекот не заигра во врвна форма.За моето IQ немам потреба да дебатирам со тебе, доволно сум самоуверен дека го имам повеќе од што мислиш.

Абе јас не знам зошто се расправате со безкичмењаци како што се фановите на МенЈу....

Утре некаде околу 19:00 ќе правиме муабет. Поздрав.

Ти до пред 5 годнини, незнаеше од кој град доаѓа Челски и сега најде да му солиш памет тука на безкичмењациве:LOL: Ма иди бре не сме сите на твое ниво.

Да во право си дека имаше доста среќа, особено мислам на промашувањето на Тери, ама со тоа за лекцијата не мислев на фудбалски дебакал туку на лекција за друг пат да не се лета многу во облаци како што беше тогаш, а еве е и сега. Впрочем прашај го Тери дали за него беше тоа лекција или не.Од тогаш човекот не заигра во врвна форма.За моето IQ немам потреба да дебатирам со тебе, доволно сум самоуверен дека го имам повеќе од што мислиш.
Од каде ова дека летале тогаш во облаци? Ова ти е неаргументирано мислење. Него ај ќе сумираме утре.

Секоаш коа ќе ги прочитам ствариве знам дека сум го одбрал правилниот тим:pos:

Не бе судијата требаше да му прости на Дрогба, оти секако доаѓа од нецивилизирани земји каде се маваат со шамари каде ќе стигнат. Пиши изгубивте оти Дрогба помисли оти се наоѓа во БСК и игра фудбал со црнчињата од маало, а не оти судијата му дал црвен на него. И btw. Челзи во прво не знаеше каде се наоѓа, Манчестер имаа 3-4 одлични шанси за 2-0, ама после постигнавте еден гзларски гол. + потоа Тери ја спаси на гол линија.

А тоа со авионите, престани да го спомнуваш веќе, оти знаеш како е таа... Кој се смее, ќе му се навее. Не сакам ни да колнам, ни да се семеам на смрт на други, ама има и такви луѓе, што не знаат за почит, а во исто време имат IQ скоро колку Ајнштајн. :D

Колку сте...... па дури и авиони спомнуваат,а сепак мислат за Минхенската несреќа.До кога бе деца ќе ве пуштаат од дома да користите интернет без присуство на полнолетно лице покрај вас,без разлика дали е родител/старател? :icon_lol:
Па и не ве сфаќам,наместо да речиш на комшијата да му умри петелот секое сабајле ме разбудува во 6часот тие виртуелно поскауваат да му се случи нешто што немаат никаков директен контакт со него.
Онака визуелно-акустично ги гледаш или слушаш на ТВ или радио,но сепак омраза се појавува кај луѓе што се.. (n)

Лошо е за здравјето деца. :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom