Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.355
Поени од реакции
113.666
Ванлок фала ти многу, ипак до мојот компјутер е, стар е и затоа ми праи вака фрки. Не морало да се мачиш до толку да ми објасниш но сепак фала ти, го ценам тоа. :)

А

Анноун

Гостин
Вечер гледам по трет пат лејкерс-сакраменто припремна. Дали има некоја најава со кој тим ќе игра лејкерси ? Мислам на минутажа дали ќе се даде повеќе на првата петорка , дека редно е да се уиграат добро пред сезоната да почне . 2 пати пораз , мислам редно е да ги исчукаат на Кингс. 1.50 квота имам , затоа прашувам :)
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 11:13 ---
Вечер гледам по трет пат лејкерс-сакраменто припремна. Дали има некоја најава со кој тим ќе игра лејкерси ? Мислам на минутажа дали ќе се даде повеќе на првата петорка , дека редно е да се уиграат добро пред сезоната да почне . 2 пати пораз , мислам редно е да ги исчукаат на Кингс. 1.50 квота имам , затоа прашувам :)
Едит : Сега видов дека Брајант прашање е и за отварањето со Далас дали ќе бил спремен . I will pass this match :) (иако треба да ги победат)

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.619
Поени од реакции
33.782
Јас кога би се кладел (како што не се кладам) не би ставал пари на ЛА во подготвителниот период.

Ги заболе тренерите за скорот, безброј варијанти треба да се пробаат, треба уште еден играч да испадне (завчера отпуштија 2ца) за да се донесе тимот на максимум број на играчи -значи дустерите ќе имаат солидна минутажа.
Што друго, Артест ако игра ќе игра со исчашен среден прст на десна рака. Коби е аут до почеток на сезона. Неш десниот глужд го боли, за среќа нема посериозна повреда. Двајт е уште сиров од опоравувањето по операцијата на грбот...

Башка сега им е шансата на тимовиве како Кингс да победат некоја партија против ЛА па играат со 102.3% залагање... Уште сакаш да се кладиш на ЛА? ;-)

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.619
Поени од реакции
33.782
Ја имате на http://bt.davka.info утакмицата против Клипси.
Рукито Сакре изгледа ќе е солидна замена после Хауард и Хил. Уште еднаш стартуваше во прва петорка и постигна солидни 13 поени со 7 скокови (6 од 9 шутот).

И без гајле за 8те порази, тоа што стварно загрижува се повредите и фактот дека ЛА пак го продолжија просекот од 20+ грешки по натпревар.
Со ниските постави и брзата смол-бол игра што последниве сезони ги „возат„ повеќето елитни НБА тимови, грешка во напад е еднакво на контра и примени поени од противникот.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.619
Поени од реакции
33.782
Еден од двата најтешки противници до титулата оваа сезона остана без еден од 3цата најдобри играчи. Добро за ЛА, сезонава мора барем до финале да се дојде ако ништо друго... Хауард мора да потпише нов договор.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.355
Поени од реакции
113.666
Гаудлок е отпуштен од Лејкерс, заедно со Делонте Вест од Далас и Ричардсон од Орландо. Добро е ова, екипава мора да се чисти од ваквите играчи и клупата се повеќе и повеќе да добива на квалитет.
Презадоволен сум од ова трансфер лето но само за една работа ми е мака, што не го доведовме Барбоса. Е тоа ќе ептен вин вин ситуација за Лејкерс, но Леандро се реши за Бостон.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ко што читам Двајт ќе игра вечер, Коби несигурен. Кај Далас покрај Дирк, изгледа и Кејман нема да игра... Еди Кари и рукито против Супермен и Гасол... :LOL:

Член од
19 март 2011
Мислења
190
Поени од реакции
63
Kobe ќе игра изјави 87% така да познавајќи го Kobe највероватно ќе игра но со скратени минути очекувам вечерва комплетна доминација на Лејкерси!! :vozbud:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.619
Поени од реакции
33.782
Ауу 4:30 'бем му матер... ова снимка мора да се гледа, нема шанси во живо ;-/

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ауу 4:30 'бем му матер... ова снимка мора да се гледа, нема шанси во живо ;-/
3.30 е, уште времето кај нив не е сменето, па сеа ЕТ е 5 саати поназад, не 6.

Али и тоа не ми одговара мене, евентуално само почетокот до 4...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Лошата серија продужува.не ми се веруа изгубивмо од условно речено,вториот тим на далас:eek:,знам дека е само почеток на сезоната,ама играва ни е очајна,посебно у одбраната.Не знам од кај да почнем,еден куп промашени слободни,главном,хил и хаулард,кој што вечерва беше очаен.Неш исто ко да не играше,тотално сум разочаран,дали имаше,5,6 коша,и1,2 асистенице.Гасол прав мекуш,у одбрана мизерија,бренд,и мерион праеа будала од него.Артест една голема нула.Хил дечкото стварно се труди ама сепак имаше многу промашени слободни.Коби како и секоаш на ниво,сам толку моеше да напрае.И сеа доаѓамо до болната точка,браун.Не дека он е крив за поразов ама стварно е тиквар,гледаш не иде со,неш,коби двајт,па смени бе глупак,барем сеа има ротација.Го става џејмисон-хил,и микс,и тамам ни појде он пак го става двајт у игра:facepalm:.Не знам се надевам дека работете ќе си дојдат на свое место и ќе почнемо да играмо,како што се очекува од нас,у спротивно ќе бидемо нај големото разочарувањe у нба.

Член од
19 март 2011
Мислења
190
Поени од реакции
63
Двајт беше воглавно добар за разлика од тоа што промашуваше слободни премногу Неш просечен денеска а Фишер а него да го гледам... Коби на ниво како што кажа а Браун што е Тиквар тиквар е... таков си е чоекот кога не мислеа кога го ставаа за тренер.

Kajgana Shop

На врв Bottom