Фан Клуб: Интер

Jeдина добра работа од мечов е што на гробари у уста им се испрскаа на најлошиот можен фудбалски начин, ќе добијат блоуџаб по текма од курвасуд, утешително. Им еам криминалната банда.

Инаку не се реализираше тоа што го пишав пред мечот, гледав од некаде 12та минута до 30та прво, и после од 60та па до крај второ, лоши Интер многу, од една страна сакаат со одење да ги добијат мечевиве од ЛЕ од друга сеуште коцките не им се склопени и верглаат у место, пак Страма шара бара со тактикиве, а што е уште полошо, Коутињо се повреди што у принцип мене ми е еден од приоритетите овој сегмент од утакмициве во ЛЕ, да не се поебуваат вака играчиве, се надевам ништо сериозно не е иако не е некоја клучна алка во тимов.

А и Паласио влезе у гол серија, тоа е добро, Милито па у плејмејкерска серија. Болоња следни, све освен победа е рамно на пораз ама од овој Интер не знам што да очекувам, т.е. не знам од Страмачиони што да очекувам.
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 21:40 ---
Znae li nekoj zosto kambi na mu ja dade kapitenskata traka na zaneti ? Cudna rabota...
Зашто Занети е прв капитен на тимов, кога он е на терен он е капитен и никој друг. :)

Jeдина добра работа од мечов е што на гробари у уста им се испрскаа на најлошиот можен фудбалски начин, ќе добијат блоуџаб по текма од курвасуд, утешително. Им еам криминалната банда.

Инаку не се реализираше тоа што го пишав пред мечот, гледав од некаде 12та минута до 30та прво, и после од 60та па до крај второ, лоши Интер многу, од една страна сакаат со одење да ги добијат мечевиве од ЛЕ од друга сеуште коцките не им се склопени и верглаат у место, пак Страма шара бара со тактикиве, а што е уште полошо, Коутињо се повреди што у принцип мене ми е еден од приоритетите овој сегмент од утакмициве во ЛЕ, да не се поебуваат вака играчиве, се надевам ништо сериозно не е иако не е некоја клучна алка во тимов.

А и Паласио влезе у гол серија, тоа е добро, Милито па у плејмејкерска серија. Болоња следни, све освен победа е рамно на пораз ама од овој Интер не знам што да очекувам, т.е. не знам од Страмачиони што да очекувам.
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 21:40 ---

Зашто Занети е прв капитен на тимов, кога он е на терен он е капитен и никој друг. :)
Da ama do kraj na natprevarot dvajcata bea na teren ama kambi ja nosese trakata

Da ama do kraj na natprevarot dvajcata bea na teren ama kambi ja nosese trakata
Ау чекај, не му ја дал, ја те разбрав зашто му ја дал, затоа и чудно ми беше прашањето, незнам тоа, ја не приметив зашто не гледав од старт на второ, претпоставувам ондак дека Занети не сакал зашто овој сеуште во игра бил, на некако глупо е.

Не е ни битно де. :)

Имам лошо пречуство со Болоња..оние Дијаманти и Џилардињо гадој невидени се..скоро сигурен сум дека ГГ ќе биди утакмицата ..белким ќе дајме гол:unsure:

Намерно го прави ова, ради самодовербата, веруј, типчето го свират и од трибини, дур е тука каков е таков е мора да го трпат, инаку и Страма е свесен дека дечкото не е за Интер, ко и Силвестре, не за џабе сеа ги поврзуваат со десни бекови, од Германија се спомнуваше еден играч, не ми текнува на името.

"Денес Џонатан одигра добро , ми се допадна , ние сме многу компактен тим." Хаххахах ејјјјј со кој ум ова го изјави :ROFLMAO:

А која е логиката ако влези Занети тој да ја носи кап. лента, сепак не испадна Камби од игра за да на него му ја даде, остана до крај..

Во право си , измена би се направила ако излезеше Камби. Инаку во други екипи имам гледано , штом влезе првиот капитен тогаш него му ја даваат лентата.

Овој па Види Фотос, децата на Мудингаи да му личат :D

541320_10151119004223865_1441326248_n.jpg

Не одигра лошо, лоши беа Џонатана и Силвестер, какви антиталенти, среќа беше Партизан па не го изедовме, толку простор против некој појак тим, и петарда ќе јадевме.

Страма си се зеза, ќе му се тресне се од глава еден ден. Не може да смени 10 формации во тек на еден натпревар, никој не го прави, никој.

Кутињо најдобро изигра, штета што се повреди.

Мудингаи одигра солидна партија според мене, додека Силвестре и Џонатан изгубени на терен...кога ќе ми текне за Силвестре дека го најавуваа како "достојна" замена на Лусио :facepalm:
И Гуарин не одигра баш како што треба, на ситуации изгубено делува и мора да научи подобро да ја контролира топката...

Имам лошо пречуство со Болоња..оние Дијаманти и Џилардињо гадој невидени се..скоро сигурен сум дека ГГ ќе биди утакмицата ..белким ќе дајме гол:unsure:

и Рамирез,оној за кого бевме заинтересирани,освен ако не е повреден или го шитнале...екстра е детето за негови години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom