Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.733
- Поени од реакции
- 27.721
Имаш ли пробано? Не бива. Исчистив се`.Стави hotspotshield и шибај! Само исчисти cookies и кешот од прелистувачот пред да се конектираш.
Имаш ли пробано? Не бива. Исчистив се`.Стави hotspotshield и шибај! Само исчисти cookies и кешот од прелистувачот пред да се конектираш.
Имам пробано, кога ти ја напишав пораката баш укључив документарец.Имаш ли пробано? Не бива. Исчистив се`.
На под ли ти е? Качи го повисоко пример на некоја комода или сл.Со рутеров имам нет до кај комшииве, ма што зборам дури до автобуската фаќа а ептен е слаб сигналот на првиот спрат во куќава (на трети е рутерот) .
Може некако да направам наместо во "ширина" да фаќа во "должина", ме сфаќате?
Не бе на биро еНа под ли ти е? Качи го повисоко пример на некоја комода или сл.
Знае да прави проблеми и од преголема близина со приемникот. Сврти ги антените хоризонтално.Не бе на биро е
Не знам, неќе кај мене пробав пак... шо може да биде?Имам пробано, кога ти ја напишав пораката баш укључив документарец.
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 15:32 ---
Еве пред неколку минути направен скрин шот.
Со ова работи... ама ова има само 500 мегабајти бесплатни месечно
Многу чудно. Пробај да избришеш се од кешот со ccleaner. Би требало да заврши работа. И пред да се конектираш со хотспотсхилд не отварај хулу.Не знам, неќе кај мене пробав пак... шо може да биде?
Со ова работи... ама ова има само 500 мегабајти бесплатни месечно
пробав и тоа уште на почеток, не е до тоа. пошто имам фиксна ип изгледа ме научил, типот стварно е упорен и во рок од 5 минути ми напаѓа десетина портови, и кога напаѓа увек ми ја дава истата ип 78.157.16.30Исклучи го антивирусот да видеш дали ќе имаш интернет.
Jaви и се на Близу па пиши што ти кажале.пробав и тоа уште на почеток, не е до тоа. пошто имам фиксна ип изгледа ме научил, типот стварно е упорен и во рок од 5 минути ми напаѓа десетина портови, и кога напаѓа увек ми ја дава истата ип 78.157.16.30