BNP Paribas WTA Championships - Istanbul 2012

Кој ќе го освои турнирот?

• Serena Williams

Гласови: 6 33,3%
  • Maria Sharapova

Гласови: 2 11,1%
  • Victoria Azarenka

Гласови: 6 33,3%
  • Na Li

• Angelique Kerber

Гласови: 0 0,0%
  • Sara Errani

• Agnieszka Radwanska

• Petra Kvitova

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој тенис е Азаренка - Кербер, секоја им чест, обавезно гледајте.

Редно е утре Вика да ја плесне црнава...онака да и врат за Ју Ес Опен .... :unsure:

Ја гледав Вика денес...почна да игра на 2 меч топки за Кербер,страшно храбро одигра на тие 2 поени и се исплатеше,а Серена не ме импресионираше против Ли На денес,ке видиме утре има Вика шанси,единствената во моментот што може да и се спротистави на црнава.

Гласав за Вика бидејќи ми е омилена инаку мислам дека Серена ќе освои.

Како се калкулациите нека каже некој? Серена веќе има скор од 2-0 и 4-0 во сетови, мислам дека и теоретски има обезбедено учество во 1/2 финале. Само ако знае некој нека каже попрецизно. :)

Што мислите за дербито Азаренка - Серена денес?
Мене ми се чини дека Азаренка со ваква добра форма и со поспана Серена мора да ја искористи шансата .
Мислам дека сет освојува Азаренка .
Не за друго , ја играв со хендикеп 3.5 гемови предност за Вика , па да си прашам за мислења :)

Мене ми се чини дека Азаренка со ваква добра форма и со поспана Серена мора да ја искористи шансата .
Не за друго , ја играв со хендикеп 3.5 гемови предност за Вика , па да си прашам за мислења :)
По мене тесна ќе биде, нијанси ќе одлучуваат. :)

Мислам дека Серена и Шарапова се квалификувани веќе, така ???
Според мене Серена ќе победи и тоа во 2 сета, и така (најверојатно) ќе ја избегне Шарапова.
И ако Ли На победи денес( а така изгледа) утре ќе гледаме добар меч против Вика за пласман во полуфинале.

И како да не ја мразиш Азриелка после. А мориии ,ти ли број еден , психата ти е 0! Од сон да стане Серена , пак ќе ја тепа. Оваа страв има набиено во коски од црнкињава. Ужас. 3-0 водство во втор сет со 2 брејка предност , 6-4 го изгуби сетот :tapp: Да не зборам што мечот го заврши со дупла сервис грешка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom