Факт е дека се изглупира денес.Не е така? Есиен прва поставаBrace yourself, Мурињо врска немаш posts are coming...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Факт е дека се изглупира денес.Не е така? Есиен прва поставаBrace yourself, Мурињо врска немаш posts are coming...
Факт е дека се изглупира денес.Не е така? Есиен прва постава.Кедира прва а веќе знај дека има мака чоеко.Арбелоа на клупа кака на клупа . Еден огромен фејспалм за Мурињо вечерва
Печатна грешка за Албиол мислеви сеа како да те сфатам озбилно!?
Па и нема напајџачи ,ако не е Роналдо гол неможа да да.Оти јас па мислам дека Реал нема напајџач како шо беа Раул/Ван Гол... Моменталниве напајџачи шо се многу шетаат лево десно по крила, прво полувреме Бензема го видов креативец играше....нешто дали се губат во формацијата, дали пренатрупано е со офанзивни играчи. Незнам шо е али многу слабо. Многу ја чалгаја топката безвезе и многу Озил и Ди Мариа ја гушеа топката. ТАПА ТЕРЕН !
Мајорка - гости(секогаш сме имале проблеми на островот)
Доста ни задаваа маки, време е и тие да паднат како Осасуна во Памплона.
Очекувам реприза од сезоната 2009/2010.
Рамос
Исправка...бараат замена за ЧабиБараат партнер за Чаби а оно за Кедира требало партнер да си ибеш век![]()
Вчера како да немавме средина, буквално ни ја изедоја швабеве.
Е сега нека размислат тие што викаа дека Кедира не бил за во Реал. Ете вчера се виде од колкаво значење е Кедира за Реал.
Очекуев лесна победа, а излезе сосема спротивното. Епа вакви екипи како Дортмунд не се победуваат со истрчани 7 км. Модриќ поарно да не влезеше, Озил уште еднаш докажа дека кога сака да игра е еден од најдобрите, ама и дека е тешка мрцина. Кај се најде, ист ку*ац како Гути е...
Ди Мариа под просечно, Бензема исто.