Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бидејќи сум единствениот, што ја спомна серијата претпоставувам дека се однесуваше на мене. Не значи дека некоја серија треба да има огромна гледаност, па да биде исфорсирана. Тука серијата се претставува, како некоја нова димензија на хумор, а воопшто не е тоа. Ги имам изгледано сите епизоди и не ми се свиѓа или па едноставно добив погрешна слика и огромни очекувања, пред да почнам да ја гледам, затоа што такви беа коментарите тука.До вчера за Луи никој незнаеше, денес префорсирана.![]()
Dexter
....
Најдобра комедија на сите времиња, згодите и незгодите на Делбој и Родни, кај Friends се е така вештачки. Барем да си изгледала една епизода ќе ја сфатиш разликата.Friends беше, е и ќе биде најдобра комедија на сите времиња. Не за џабе и новиве комедии копираат финти од таму. Пример, HIMYM, и у Big Bang имам забележано... и други
он: HIMYM и тоа како е форсирана, чудо е што уште трае..
Зашто сум напален фанбој на СП, баш сакам да знам зошто мислиш дека е преценета4. South Park
Зашто сум напален фанбој на СП, баш сакам да знам зошто мислиш дека е преценета![]()
Не ми се верува дека имаш гледано друга серија, инаку немаше да пишeш ваков пост...Не ми се верува дека некој напиша How I met your mother
Член со ник Gangam Stayle, збори за префорсираност?
Преценети серии > не префорсирани, за такви ќе зборам.
1.TBBT
2. Mad Man
3.Supernatural
4. South Park
5. Тhe O.C.
6. Desperate Housewives
7. Bones
8. The Mentalist
9. Grey's Anatomy
10.Sex and the City
БТЊ, дојдовте и до тој момент, да ја критикувате Louie? секоја чест.
@ RocknRolaa, те молам смени го насловот на темата во најпреценети серии.
немој така The O.C. да ја вреѓаш, можеби не ти се допаѓа дека си малку повозрасен но мене како тинејџер ми е најдобра серија што некогаш сум ја гледал.
Апсолутно се согласувам. Ќе пишев и у темата за серијата, ај си викам...Louie, серијата нема ни х од хумор.
Да да, интелигентен хумор е, јасно ми е
.
Good for you.