Кои серии сметате дека се преценети и префорсирани?

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно не ми е јасно како ставате серии како Breaking Bad,Dexter,Lost и Game of Thrones како префорсирани...

До вчера за Луи никој незнаеше, денес префорсирана. (y)
Бидејќи сум единствениот, што ја спомна серијата претпоставувам дека се однесуваше на мене. Не значи дека некоја серија треба да има огромна гледаност, па да биде исфорсирана. Тука серијата се претставува, како некоја нова димензија на хумор, а воопшто не е тоа. Ги имам изгледано сите епизоди и не ми се свиѓа или па едноставно добив погрешна слика и огромни очекувања, пред да почнам да ја гледам, затоа што такви беа коментарите тука.

Lost после втората сезона едноставно ми се однегледа серијата , а кога ќе ми текне дека ја споредуваат со GoT :tapp:

Член со ник Gangam Stayle, збори за префорсираност?

seems-legit-14319.jpg

Преценети серии > не префорсирани, за такви ќе зборам.

1.TBBT
2. Mad Man
3.Supernatural
4. South Park
5. Тhe O.C.
6. Desperate Housewives
7. Bones
8. The Mentalist
9. Grey's Anatomy
10.Sex and the City

БТЊ, дојдовте и до тој момент, да ја критикувате Louie? секоја чест.

@ RocknRolaa, те молам смени го насловот на темата во најпреценети серии.

Friends беше, е и ќе биде најдобра комедија на сите времиња. Не за џабе и новиве комедии копираат финти од таму. Пример, HIMYM, и у Big Bang имам забележано... и други

он: HIMYM и тоа како е форсирана, чудо е што уште трае..
Најдобра комедија на сите времиња, згодите и незгодите на Делбој и Родни, кај Friends се е така вештачки. Барем да си изгледала една епизода ќе ја сфатиш разликата.

Не ми се верува дека некој напиша How I met your mother , не значи ако некоја серија е популарна,само заради тоа што е интересна и добра, е и префорсирана. Често не се прават разлики .. :D

Член со ник Gangam Stayle, збори за префорсираност?

Преценети серии > не префорсирани, за такви ќе зборам.

1.TBBT
2. Mad Man
3.Supernatural
4. South Park
5. Тhe O.C.
6. Desperate Housewives
7. Bones
8. The Mentalist
9. Grey's Anatomy
10.Sex and the City

БТЊ, дојдовте и до тој момент, да ја критикувате Louie? секоја чест.

@ RocknRolaa, те молам смени го насловот на темата во најпреценети серии.

немој така The O.C. да ја вреѓаш, можеби не ти се допаѓа дека си малку повозрасен но мене како тинејџер ми е најдобра серија што некогаш сум ја гледал.

немој така The O.C. да ја вреѓаш, можеби не ти се допаѓа дека си малку повозрасен но мене како тинејџер ми е најдобра серија што некогаш сум ја гледал.

Good for you.

Louie, серијата нема ни х од хумор.
Да да, интелигентен хумор е, јасно ми е;)
.
Апсолутно се согласувам. Ќе пишев и у темата за серијата, ај си викам...
Исто и ја како тебе добив преголеми очекувања кога ја отворив темата на форумов, кога ... што да видам. o_O Почнав да се нервирам што изгубив време на Louis-чо. Не ме цитирајте, прашање на вкус ипак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom