Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Искочи нов апдејт за дешборд, дали е безбедно да се игра онлајн ? и кога ќе искочи новиот флеш ?

www.idc.com.mk

Безбедно е, само сите XGD3 наслови играј ги оригиналка срежани, а не Truncated. Кај Дејан е 200 денари игра, јас планирам да ги купам Forza 4 и Forza Horizon, вредат мамата. :D

Да имав кеш, директ оригиналки ги купувам ама јебига.

aj neka vidi nekoj na xgd3 dali mozi da ja igra alan wake jas na xgd2 ne mozam eror dava i mnogu drugi kako asasins creed revalation

Треба мислам да се пачуваат игрите и од ново да се режат. И кај мене многу стари игри не прима.

Треба мислам да се пачуваат игрите и од ново да се режат. И кај мене многу стари игри не прима.

Кога ќе ја симнете секоја игра, за да сте најсигурни, пројдете ја преку ABGX. Јас Forza 4 ја имав, нели е XGD3, ама не ја примаше. Треба да се избрише двд фајлот (тој од 1 кб) и ABGX ќе си креира нов.

Кога ќе ја симнете секоја игра, за да сте најсигурни, пројдете ја преку ABGX. Јас Forza 4 ја имав, нели е XGD3, ама не ја примаше. Треба да се избрише двд фајлот (тој од 1 кб) и ABGX ќе си креира нов.

Добро, мене ми се зимани од кај Драган кога излегле и тогаш си работеа. После со нов апдејт не работат веќе. :)

Добро, мене ми се зимани од кај Драган кога излегле и тогаш си работеа. После со нов апдејт не работат веќе. :)

Купувај игри што само би ги играл online, пошто они ги режат целосно место со Truncate.

Се друго е џабе фрлени пари, ете гледаш зашто...

Ај дека сум нов, поодбјаснете ми што е со апдејтите што прашувате цело време? Нешто не работи кога се прави апдејт?

Ај дека сум нов, поодбјаснете ми што е со апдејтите што прашувате цело време? Нешто не работи кога се прави апдејт?

Ако играш на лајв со пиратски игри после новиот апдејт поголема е можноста да те банираат.

Него излезе и Assassins Creed 3. Колку игри ми се насобраа само симнати и си чекаат режење. Нека чекаат, да пројдат колоквиуми прво. :D

Колку отприлика е декодирање?

Слим имаш?
4.500 мислам дека беше за постарите слим модели, а ако ти е понов ќе мора RGH чип да се става кој е 6.000, а мислам дека има и некои што неможат уште да се чипуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom