Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја имам Хало 4, ама не ја пуштам од страв :)

На Live си, не се будали. :D

Јас кога по грешка ја пуштив LA Noire од лајв акаунтот, чекав после 4 дена официјално да искочи и не се ставав на нет.

Има нешто околу новата Forza Horizon и заштитата на Microsoft.

Веќе почна да излегува нов dashboard update, засега НАВОДНО не прави ништо против хаковите, ама дали третина го имаат добиено. Официјално искача на 23ти, иско како и Forza. Од друга страна, иако искочи jtag rip од играта и многу рецензенти веќе ја имаат, сеуште ја нема по тракериве...

Игри како Halo 4 и Medal of Honor Warfighter веќе излегоа, оваа ја нема. Затоа, пазете се деновиве, изгледа се спрема нешто. :)

Заебаваат, првото цеде Medal of Honor Warfighter со HD текстури, а второто за сингл плеер како BF3 што беше.

Заебаваат, првото цеде Medal of Honor Warfighter со HD текстури, а второто за сингл плеер како BF3 што беше.

Па греота е без HD текстури да играш. Иначе овие USB-а ги гледа како сертифицирани во перформанси, така да веројатно како хард-диск може да ги користите. Вербатим марка се.

Micro_cl___USB_0_4dff393d1c1d3.jpg

Па греота е без HD текстури да играш. Иначе овие USB-а ги гледа како сертифицирани во перформанси, така да веројатно како хард-диск може да ги користите. Вербатим марка се.

Micro_cl___USB_0_4dff393d1c1d3.jpg

Тачно, плус сега почнаа во Еми Медиа да шиткаат вакви 16гб за 490 ден, што значи добијаш ХД на кој можеш да инсталираш бар 2 игри... се исплати ептен

Ја инсталирав PES 2013 во хард дискот,зошто ми бара CD за да ја игра?

Ја инсталирав PES 2013 во хард дискот,зошто ми бара CD за да ја игра?

Мораш да имаш цд внатре за да ја пушти играта, тоа е заради заштита од пиратерија. Откако ќе се пушти играта цд-то нема да ти врти но мора да ти биде внатре

Мораш да имаш цд внатре за да ја пушти играта, тоа е заради заштита од пиратерија. Откако ќе се пушти играта цд-то нема да ти врти но мора да ти биде внатре
Ете видиш ова не го знаев...:)
сега и хAlo4 во хардо ќе влези :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom