Гледам дека коментарот ми го избришале, а немав тогаш време да се занимавам со тебе па да ти кажам некој збор сега.
Прво и ја сум инженер и како што рече некој погоре кога си во некоја област некое време добиваш осет за нешто што ќе го прочиташ. Можам и јас да кажам дека можам од коцка шеќер да ти направам дијамант, но пред тоа треба да знам дали тоа е термодинамички можно и дали кинетиката е во моја корист.
Ако луѓето од ПМФ му дале негативен одговор, тоа не ти значи ништо? Мислиш таму работат глупи административци што лупаат печати и прават печатни грешки во лични документи? За твоја информација не се, туку е и те како компетентни и учени и со сигурност можам да кажам дека се 1000 пати попаметни од тебе.
Твојата поента е смешна, природните науки потекнуваат од филозофијата, порано биле неразделни, некои луѓе и денес сакаат повеќе да филозофираат отколку да работат наука, како авторот што толку го браниш. Погледни го неговото дело, види кои глупости се напишани во тоа книвче.
Незнам што би можел да ти искоментирам за поправките на постулатите, како може да збори за маса на време и маса на простор, брзина на време и брзина на простор еден куп небулози има. А за филозофиите како сме дојденци од други простори, мислам...
На крај иди помогни му во пресметките, исправете ја теоријата на Ајнштајн дојдете до вистина, спасете не од заблудите...
(и немој повеќе да ме цититаш за глупости)
Добро кога веќе го едитиравте постот, избришете го тоа мочковци од нејзиниот пост, да бидеме рамноправни.