NBA драфт, трансфери, шпекулации

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.379
Поени од реакции
113.817
љољо, да имаше Бостон 4-1 место 1-4 у предсезонскиве немаше теорија да го пишеш ова. :D

све е заговор бе Џони глеаш, све против Бостон идат педериве... :icon_lol:

Инаку Лов сам себе се повредил и сеа ќе паузира 5-6 недели. :facepalm:
Не дирај лава док спава. :icon_lol:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
па веќе не ни пишувам овде, кога не може некој да си даде свое мислење, а админите се прават шерифи, нема потреба веќе да се замарам тука
шо се палете на предсезонски утакмици :tapp:
понашате се ко од вчера да гледате НБА. туку шо џабе пишувам тука

Таман реков се спасивме од тебе...

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.707
Поени од реакции
33.927
Време ми е да се одлучам за кард шеринг на сателитската. Кажете некои искуства вие што имате сателитска, шеринг пакети што покриваат што повеќе НБА?

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
пак слабо клупата на лејкерс а?
па можи не би било лошо Коби 6th man да биди

lol

G

grande-juve

Гостин
Време ми е да се одлучам за кард шеринг на сателитската. Кажете некои искуства вие што имате сателитска, шеринг пакети што покриваат што повеќе НБА?
Подобро земи си лигапас ако ти е за НБА и сакаш секој натпревар да го гледаш на Лејкерс, на сателитска имаш само еден до два меча дневно, мислам на дримбокс.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.707
Поени од реакции
33.927
Подобро земи си лигапас ако ти е за НБА и сакаш секој натпревар да го гледаш на Лејкерс, на сателитска имаш само еден до два меча дневно, мислам на дримбокс.
Многу ми се гледаат некако 140 долари, башка нема шанси сликата од стримиг со таа од сателитска во ХД на 50инчната плазма.
Може до бадвитот на конекцијата да ми е (АДСЛ на бакар, од телеком) ама мислам дека толку го бива стриминг серверот на НБА... кога се поатрактивните утакмици некако им паѓа и квалитетот (многу муштерии изгледа).

Ми треба добар кард шеринг за НБА, тоа што нема да има таму ќе завршат работа Давка торентите... и онака се поретко можам да останам навечер толку касно.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Многу ми се гледаат некако 140 долари, башка нема шанси сликата од стримиг со таа од сателитска во ХД на 50инчната плазма.
Може до бадвитот на конекцијата да ми е (АДСЛ на бакар, од телеком) ама мислам дека толку го бива стриминг серверот на НБА... кога се поатрактивните утакмици некако им паѓа и квалитетот (многу муштерии изгледа).

Ми треба добар кард шеринг за НБА, тоа што нема да има таму ќе завршат работа Давка торентите... и онака се поретко можам да останам навечер толку касно.
Јас имам дримбокс... нема нешто да се истуриш од гледање... ама интересните утакмици ќе ги има. Проблем кај мене е што јас сакам од секој дел да фатам нешто, прехлани Грифин, лани Лин и Рубио и такви дешавки повеќе ме интересираат во текот на регуларната сезона отколку како изиграл Мајами, Лејкерс, мојот Спарс итн...Плеј офф е друга приказна се гледа прав баскет и ги има утакмиците , може да се утне некоја од серијата али причина за тоа е друга поинтересна пресметка...
Е сега друга работа е што не секогаш преносите се со оние американски коментатори, некогаш ќе трпиш на шпански, турски, итањански итн...
Лани во неделата 3-4 пати пренесуваа албанските супер спорт итоа американциве коментирааи не беа лоши скоро и да немаа утнато некоја поинтересна утакмица . Годинава незнам кои се телевизии ги имаат откупено тв правата ама ваљда ќе се најде некој... мој совет ти е да не се избрзуваш првите неколку кола да видиш на кои се телевизии се пренесува нба па после да пресечеш. И така привте неколку кола би требало да има и добри стримови.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.707
Поени од реакции
33.927
Фала за информациите.
Инаку и јас имам слично искуство како твоето. Мислев да не пропуштам нешто, да не има во поскапите кард шеринг пакети -некои канали кои пренесуваат малтене нон-стоп НБА преноси...
Со сателитска може да се гледа и хокеј и друг баскет во ХД и фудбал/ракомет некогаш (поретко гледам тоа).

Ова со НБА лигапас е скапо, а добиваш само НБА (со некогаш сомнителен квалитет на стримингот). Повеќе би дал пари за добар кард шеринг одколку за стриминг.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.379
Поени од реакции
113.817
Со лига пасот стакло ти е сликата на сите натпревари.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.707
Поени од реакции
33.927
Не баш.
Осетна (иако не огромна разлика) има до сателитска ХД слика. Барем на кога гледам на голем телевизор во ХД.

Него, не истестирав делење пристап за време на оној гратис периодот за лигапас. Пробал некој да дели пристап со уште еден партнер? Дали е можно двајца во исто време да користат ист логин/шифра?
Посебно важно е дали ова е пробано надвор од гратис периодот) кога можеби толерирале вакво нешто.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не баш.
Осетна (иако не огромна разлика) има до сателитска ХД слика. Барем на кога гледам на голем телевизор во ХД.

Него, не истестирав делење пристап за време на оној гратис периодот за лигапас. Пробал некој да дели пристап со уште еден партнер? Дали е можно двајца во исто време да користат ист логин/шифра?
Посебно важно е дали ова е пробано надвор од гратис периодот) кога можеби толерирале вакво нешто.
Мислам дека лани се зборуваше на форумов за тоа....двајца или тројца со ист логин да гледаат во исто време и мислам на крај испадна пример јас и ти ќе гледаме со исто и прв јас се логирам пуштам една утакмица, после кога ќе се логираш ти, ти можеш да ја гледаш која сакаш утакмица, а јас ќе можам да ја гледам само таа што ми е пуштена.
Мислам дека така нешто беше на крај, нека пишат тие што тестираа за сигурно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom