Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
M

MrzaRules

Гостин
Мануел Ноер после натпреварот добил прашање "Зошто допатувавте во Дизелдорф", прашањето не му било јасно, но откако ја видел статистиката од натпреварот се му станало јасно.

:pos::pos:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Прејаки за Бундес!И тоа после интернационална недела....

Сега ЛШ ме интересира...Таму фул концентрација да се добијат наредните 3 утакмици да осигураме пласман!

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Рибери незапирлив ги утепа од дриблање башка 3 асистенции моментално нема замена за него и 100 милиони да ни дадат само штета што има 29 години има уште 2,3 топ сезони у него камо да беше едно 3,4 години помлад . Алаба се врати одма асистенција камоли што викате позади Рибери коа ќе игра ќе утрчува ќе отвара простор ќе влече играчи уште повеќе место за Рибери. Следна сеа у Вторник мора да се тепа

M

Mario Gómez

Гостин
Рибери незапирлив ги утепа од дриблање башка 3 асистенции моментално нема замена за него и 100 милиони да ни дадат само штета што има 29 години има уште 2,3 топ сезони у него камо да беше едно 3,4 години помлад . Алаба се врати одма асистенција камоли што викате позади Рибери коа ќе игра ќе утрчува ќе отвара простор ќе влече играчи уште повеќе место за Рибери. Следна сеа у Вторник мора да се тепа
Читаше ли:

So what formation are we playing now?
The "Jogi, this is how you protect a comfortable lead" formation
:pos::pos::pos:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Aj vaka se do finale Liga na Sampioni i edno rekordce i vo samoto finale da napravime a ?
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 23:16 ---
Abe stakleniov do koga nema da igra ?

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Mirko Slomka: No contact from Bayern

Незнам зашто,ама ич не сакам овој да ни биде нареден тренер....Незнам,ама никако не ми се уклапа со големината на тим како Баерн!

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Ќе видиме Ули и Румениге изјавиле дека зимоска за време на паузата ќе одлучеле дали ќе остане Хајнкес или не. Изглеа ќе видат ако може Сломка или Гвардиола да се донесе ако не ќе продужат уште една година со Хајнкес.

Али се мислам дека повеќе сакаат Сломка да го земат добар е башка нема да им се меша многу . Гвардиола може да дојде и да рече не го играм Гомез шитнете го ете ти одма заебанции. Али Гвардиола си е Гвардиола може ќе повлече уште некој ѕвер Шпанец башка ќе им дава шанса на младите а у млади имаме мин 4.5 топ таленти

M

MrzaRules

Гостин
Го сакам Гвардиола затоа што е одличен тренер со одлична визија и тактика, но од друга страна не го сакам во Баерн само поради една причина, се плашам да не ја наметне онаа негова тактика и стил на игра како што ја практикуваше додека беше во Барселона, што мислам дека не би му одговарала на тим каков што е Баерн.

M

Mario Gómez

Гостин
Ќе видиме Ули и Румениге изјавиле дека зимоска за време на паузата ќе одлучеле дали ќе остане Хајнкес или не. Изглеа ќе видат ако може Сломка или Гвардиола да се донесе ако не ќе продужат уште една година со Хајнкес.

Али се мислам дека повеќе сакаат Сломка да го земат добар е башка нема да им се меша многу . Гвардиола може да дојде и да рече не го играм Гомез шитнете го ете ти одма заебанции. Али Гвардиола си е Гвардиола може ќе повлече уште некој ѕвер Шпанец башка ќе им дава шанса на младите а у млади имаме мин 4.5 топ таленти
Не може да рече, сигурно нема да го сака Гомез... :pos::pos:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.405
Поени од реакции
26.398
Cadena Ser не поврзува со Икер Муниаин од Билбао, други медиуми пишуваат дека сме заинтересирани за Босанецот Лулич од Лацио, играч што игра на левата бековска позиција.

Kajgana Shop

На врв Bottom