Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
AJmo decki i denes da opneme edna petarda a :)

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Citam po sajtovite deka Robben bi mozelo da se povlece od profesionalno igranje fudbal bidejki go macele mnogu povredite i zapagal vo depresija .... ne ni treba uste eden Deisler , a i plus za platata sto ja zima mozeme slobodno da si go doneseme Goetze i da si se obezbedime za naredni 10 godini .

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.405
Поени од реакции
26.398
Citam po sajtovite deka Robben bi mozelo da se povlece od profesionalno igranje fudbal bidejki go macele mnogu povredite i zapagal vo depresija .... ne ni treba uste eden Deisler , a i plus za platata sto ja zima mozeme slobodno da si go doneseme Goetze i da si se obezbedime za naredni 10 godini .
Не шири дезинформации, тој изјавил дека размислувал на таа тема но за среќа не го направил тоа.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Abe dezinformacii :) kako go kaza toa si mislis kako decidno da sum kazal za zavrsuvanje na karierata na stakleniot , jas rekov deka " BI MOZELO " a i pametno mu e da go napravi toa so sto ke ne postedi i nas i on sam ke se postedi , ogromna plata mu se dava a od 34 natprevari vo prvenstvoto gi igra samo pola , epa mene mi e smaceno da go gledam vekje kaj nas , ima podobri opcii od nego koj mozat da se kupat vo momentot .

M

Mario Gómez

Гостин
Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Badstuber - Martinez, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Ribery - Mandzukic

Пак Алаба го нема. :( До кога ќе го гледаме Бадштубер каков лев бек бе. :S

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
тапа бе пред една недела Алаба изигра 90мин за Австрија а сеа пак го нема у прв состав. Да се надеваме некој брз гол да дадеме после послободно да се игра и повеќе простор.

M

Mario Gómez

Гостин
тапа бе пред една недела Алаба изигра 90мин за Австрија а сеа пак го нема у прв состав. Да се надеваме некој брз гол да дадеме после послободно да се игра и повеќе простор.
Осеќам пак ќе е како со Бате, овие ќе се бранат и ако испадне да промашиме 2-3 чисти шанси и да примиме некој бугарски гол тешко ќе е после.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Осеќам пак ќе е како со Бате, овие ќе се бранат и ако испадне да промашиме 2-3 чисти шанси и да примиме некој бугарски гол тешко ќе е после.
епа затоа требаше Алаба да игра прва, со овој Бадштубер кој ќе го глеа како ќе му ја подава цело време на Данте топката треба Рибери сам пак да игра таму по лева страна затоа реков некој брз гол дадеме за да се отворат.

И овој па Контенто најголем малер таман Алаба се повреди и он исто иначе ќе играше он периодов

R

Roten 96

Гостин
Добро бе ти за Баерн ли навиваш? Шо тие е тоа H96, Hannover 96? :P
абе за Баерн сум ама втора екипичка од бундес ми е Хановер.Многу ми се бендисува и плус се си ја играм на спортска коа игра на домашен оти нема изгубено веќе ехеее па еве веќе два пати 1500 ми носи и еднаш 900 :D само немојте да ме искарате сега овде :D

Kajgana Shop

На врв Bottom