Не шири дезинформации, тој изјавил дека размислувал на таа тема но за среќа не го направил тоа.Citam po sajtovite deka Robben bi mozelo da se povlece od profesionalno igranje fudbal bidejki go macele mnogu povredite i zapagal vo depresija .... ne ni treba uste eden Deisler , a i plus za platata sto ja zima mozeme slobodno da si go doneseme Goetze i da si se obezbedime za naredni 10 godini .
Осеќам пак ќе е како со Бате, овие ќе се бранат и ако испадне да промашиме 2-3 чисти шанси и да примиме некој бугарски гол тешко ќе е после.тапа бе пред една недела Алаба изигра 90мин за Австрија а сеа пак го нема у прв состав. Да се надеваме некој брз гол да дадеме после послободно да се игра и повеќе простор.
Осеќам пак ќе е како со Бате, овие ќе се бранат и ако испадне да промашиме 2-3 чисти шанси и да примиме некој бугарски гол тешко ќе е после.
епа затоа требаше Алаба да игра прва, со овој Бадштубер кој ќе го глеа како ќе му ја подава цело време на Данте топката треба Рибери сам пак да игра таму по лева страна затоа реков некој брз гол дадеме за да се отворат.Осеќам пак ќе е како со Бате, овие ќе се бранат и ако испадне да промашиме 2-3 чисти шанси и да примиме некој бугарски гол тешко ќе е после.
Добро бе ти за Баерн ли навиваш? Шо тие е тоа H96, Hannover 96?
абе за Баерн сум ама втора екипичка од бундес ми е Хановер.Многу ми се бендисува и плус се си ја играм на спортска коа игра на домашен оти нема изгубено веќе ехеее па еве веќе два пати 1500 ми носи и еднаш 900Добро бе ти за Баерн ли навиваш? Шо тие е тоа H96, Hannover 96?![]()