Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ти си ја уплатил што е важно дали после тебе и друг ќе ја знае?
Од мене Тетекс 1

дајте некоја страна со можни состави статистики ако може ? ако има некој
--- надополнето: 21 октомври 2012 во 12:32 ---

3902 у билтенот ...
мислам дека е тргната чим ја нема во денешна понуда на страницата .

Бока гледам денес добар 1 е ..нема победа веќе 3 кола денес мора да направат една иначе толку од шампионска титула .. Ла бомбоњера има да грми вечерва.
Ponte Preta - Santos = :D 1/2 ?

Цска 1
Лион
Интер 1
Удинезе 1
Вардар 1
тоа е тоа би требало ова да влезе.

Вардар бе луѓе нема да победи денес???.. Коњаникот Сабја дај кажи некоја информација да му се сневиди??..1.85 и не е така мал коефициент
Многу играчи ни фалат за денес, плус рачунај ќе се игра без поддршка од трибините...
Според последните информации и Цикарски ни се повредил што значи немаме лев бек пошто и вториот ни е повреден... Ама незнам колку е точно инфото дека нема да игра Цикарски. Од поодамна е повреден Хименез, а и Ранѓеловиќ единствениот креативец е неизвесен...
Неможеме ни еден состав да скрпиме :)
А и Металург фатија залет не се наивни.
Сепк мој тип е 1 :icon_mrgr:

Ете ги дегените Спортлајф .. ја нема во понуда Шкендија денес.. мамицата нивна да им ја ебам.. Да дајт господ сите да фатат денес да ги отепаат.. :) Ќе се прават главни во цел охрид само тие имаат повеќе од 3 пунктови за уплата ... цел град го зедоа .

Blokirana e,i jas ja imav na livce,ama deckoto mi rece ne moze da se uplati poso e blokirana.
Public bet e Skendija be,sto vi e.

Во Струга не ја примаат Дрита - Шкендија....
Едно дете сакаше со 620 денари да ја изигра Васлуи - Клуж 2-1 ама не му ја примаја му рекоа блокирана е...
Така да ако сакате пробајте на ситно

еве ви неколку информации за некои тимови
CSKA Moskva-Rubin Kazan
Doumbia,Necid,Dzagoev ги знаете нема потреба од објаснување
Gokhan Tore (напаѓач) ,Cesar Navas (одбранбен играч,игра во прва постава и им е втор капитен
------------------------------------------------------------------------------------------------
VVV-Venlo-Feyenoord
Altheer,Reimerink
Kongolo,Mulder,Goosens,Te Vrede,De Vrij,Cisse,Schaken(?)
ова е текст за Feyenoord
Spomenuli smo probleme gostiju s ozljedama, a lista je danas duža nego u prošlom kolu. Još od starta sezone "out" su Goosens i Te Vrede koji uopće nisu igrali ove sezone. Potom su iz sastava ispali nezamjenjivi stoper i kapetan momčadi De Vrij, a nakon njega i vratar Mulder. Novi članovi liste još su dva člana udarne momčadi, napadač Cisse i branič Kongolo. Ruben Schaken, napadač koji ovog tjedna debitirao u dresu nizozmske reprezentacije, upitan je zbog nezgodnog udarca u koljeno koji je zadobio u svom debiju.

имам статистики уште за Kasimpasa,Murcia-Elche (втора шпанска лига),Austria W-Rapid W,Pandurii-Steaua,Sigma-Dukla Praga,A.Mineiro-Fluminense,Helsinborg od swedska,Paderborn,Teplice ja imam,Mons-Standard,Rostov-Lokomotiv M,Tromso od Norway ja imam,Midtjaland-Odense i Atletico Madrid koja ja sakate pisete odgovor ke vi dadam

Шкендија ја примаат во Барса обложувалници јас бев сега да уплатам еден дечко ја уплати за 200 ден во комбинација со други утакмици.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom