Сталкерот
Резидентен космонаут
- Член од
- 5 јуни 2012
- Мислења
- 5.762
- Поени од реакции
- 7.594
Нека одат да им наплатат. Нека побрзат само.Сметки стигнаа и на починати, колку непрофесионално и конфузно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека одат да им наплатат. Нека побрзат само.Сметки стигнаа и на починати, колку непрофесионално и конфузно
Па тогаш со полно право може и РДТ за цело семејство.
А ако фамилијата има бебе од 3 месеци и на негово ли име треба да доаѓа сметка за РДТ?![]()
Најверојатно се пуштени сметки +18год изваедени од матично, по некоја логика
Сметка стигнала на име на 2 годишно девојче. И јас сум по логиката, ама изгледа и не сумНајверојатно се пуштени сметки +18год изваедени од матично, по некоја логика
Сметка стигнала на име на 2 годишно девојче. И јас сум по логиката, ама изгледа и не сум![]()
А може телевизор у секоја соба а една претплата?А?Ај да ве видам сеа фраери?
Епа што мислиш ти, тој цркнатиот паразит што тресе зелени по форуми треба некој да го храни, па здравје кога ке дојде време да има сила да лепи плакати и да се дере на митинзи.А може и најмалце во 200 фирми без никаков телевизор и пак да наплаќаат.
Мислам дека е на одреден број вработени по една радиоконфузна такса, само не знам кој е бројот.За цела фирма ама еве ко што гледам ништо чудо и по вработен на фирма да наплаќаат. Не бе само да земеш документите и надвор, дури и Џибути мислам дека е попросперитетна држава од оваа.
Радиодифузна такса за секое моторно возило ! било регистрирано или не.......мухахахахах![]()