- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 1.281
- Поени од реакции
- 273
Најмногу ме нервира кога за еден денар ми раситнат 50ден. или 100ден. Абе ајде, не бива ќе се збогатат со 1 ден. а јас секогаш им ги оставам ситните пари, не ги земам.

А пази ова за сметка од 502ден. ми раситна цела 500-ка за тие два денари.После некој ден истата жена на каса имав сметка 299ден. му давам 500ден. ми враќа кусур само 200ден.
Седам тука и чекам после мене имаше двајца муштерии им куца на нив и се врти кон мене и ми вика онака на некултурен начин што ти треба и велам помалце ми врати кусур.Вели дај да ја видам сметката му ја давам и парите со неа и ми вика и што не е во ред овде??Викам епа ај земи дигитрон и од 500 одземи 299 колку доаѓа??Ми вели 201ден.епа кај гледаш овде 201ден. И почна да се дере абе налет евети 10ден.ебати човекот за 1ден ми плаче овде.Ја незнам дал да се смеам или плачам.Ко му се свртев кога почнав да му зборам а ти мене мори гуско една за 2ден. ми ситниш 500денари а нема ден да не пројдам овде да ти оставам по 4-5ден ситни пари краво една.И одма цел маркет почна да им вика на вработените без разлика дали се виновни или не.Почна после да се извнинува ама јас не мислев така.И од тој ден кога ќе ме види мене дека влагам у маркет рипа од каса и трча по мене као демек како можам да ви помогнам,што ви треба итн.

Се вратив назад му викам на цариников,извини ама ти заборави а и мене ич да ми текне да те почастам една бирка или едно кафе, молимте еве ти 20 марки, живи страмови . Њама проблем братко ми вика, арна хора сте вије, чесна.