Нови игри

Нема шо да видам. :P

Битката ќе е меѓу Assassin's Creed III и Black Ops II.

Првата е полна со иновации во франшизта, а можи и за втората да го режам истото, само не знам до кој степен е тоа. Иако сите ја хејтаат на интернет, сите тие хејтери ќе ја купат и кога ќе дојде времето за награди делење, ќе гласаат за неа.

Инаку, Far Cry 3 ништо чудно да е FPS of the Year или Adventure game of the Year. Не знам во која категорија ќе ја пикнат. :P

Нема шо да видам. :P

Битката ќе е меѓу Assassin's Creed III и Black Ops II.

Првата е полна со иновации во франшизта, а можи и за втората да го режам истото, само не знам до кој степен е тоа. Иако сите ја хејтаат на интернет, сите тие хејтери ќе ја купат и кога ќе дојде времето за награди делење, ќе гласаат за неа.

Инаку, Far Cry 3 ништо чудно да е FPS of the Year или Adventure game of the Year. Не знам во која категорија ќе ја пикнат. :P

Неможеш да ја споредиш блек опс 2 со far cry у никој случај;) Во far cry 3 имаш милион иновации за разлика од другата во која има нови мапи и оружја, сега нормално дека блек опс ќе биде повеќе продавана али тоа е кога сите дечиња во америка мора да ја имаат:P
Assasins creed колку што гледам нема нешто ново во серијалот за разлика од far cry. Ако ги споредуваш far cry 2 со тројката разликата е огромна.

Неможеш да ја споредиш блек опс 2 со far cry у никој случај;) Во far cry 3 имаш милион иновации за разлика од другата во која има нови мапи и оружја, сега нормално дека блек опс ќе биде повеќе продавана али тоа е кога сите дечиња во америка мора да ја имаат:P
Assasins creed колку што гледам нема нешто ново во серијалот за разлика од far cry. Ако ги споредуваш far cry 2 со тројката разликата е огромна.

Знам, Black Ops неможи за малиот прст на FC3 да се фати, ама како што рече ти, не се работи за квалитето на играта, туку за продаваните копии и тие тролските дечишта шо ги има во секој втор СоD меч.
Мене ако ме прашва некој, Far Cry 3 е ( или изгледа дека е ) една од најдобрите ( ако не и најдобра ) FPS игра до сега.

Assassin's Creed III нема многу иновации? o_O
Dude...naval battles...improved combat system...shitload of stuff to do... :P

Знам, Black Ops неможи за малиот прст на FC3 да се фати, ама како што рече ти, не се работи за квалитето на играта, туку за продаваните копии и тие тролските дечишта шо ги има во секој втор СоD меч.
Мене ако ме прашва некој, Far Cry 3 е ( или изгледа дека е ) една од најдобрите ( ако не и најдобра ) FPS игра до сега.

Assassin's Creed III нема многу иновации? o_O
Dude...naval battles...improved combat system...shitload of stuff to do... :P

Па во споредба со far cry 3 нема многу, освен поморските битки, пукање со пиштоли, некои нови потези и движења, менување годишни времиња и сл, е донекаде иста со ac2. A во поглед на графика far cry 3 ја јаде ac3:P

Па во споредба со far cry 3 нема многу, освен поморските битки, пукање со пиштоли, некои нови потези и движења, менување годишни времиња и сл, е донекаде иста со ac2. A во поглед на графика far cry 3 ја јаде ac3:P
Во поглед на графиката...Far Cry јаде се. :P

Ја па Maкс Пејн ќе ја гласав за GOTY.. :D
Таа директно може да иде за GOTD (decade) :D (освен ако некоја игра на Valve не и' ги замати сметките, as always).

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ја па Maкс Пејн ќе ја гласав за GOTY.. :D
Абе и јас така си мислев, ама многу силна конкуренција има сега...

Нема да доживее до очекувањата и hype-oт. Добра ќе биди, ама не како што ја рекламираат.

За оваа година не знам која ќе биде GOTY ама наредната сигурен сум дека ќе биде GTAV:icon_mrgr:
Toa што го рече old_School_mk важи и тука. GTA ќе биде GOTY в година. Ама ако Valve научат да бројат до 3, се знае што ќе се случи.
А и можно е да се случи тоа...чисто за да ги истролаат Rockstar. :P

Не знам зошто го мешате Valve? Што имаат извадено последно освен CS GO, L4D 2 и портал 2?

Да не ги заборавиме Диабло 3 и Старкрафт 2, а којзнае може и ДОТА 2 ќе излезе „официјално“, а тука е и Borderlands 2.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom