Нови игри

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Нема шо да видам. :P

Битката ќе е меѓу Assassin's Creed III и Black Ops II.

Првата е полна со иновации во франшизта, а можи и за втората да го режам истото, само не знам до кој степен е тоа. Иако сите ја хејтаат на интернет, сите тие хејтери ќе ја купат и кога ќе дојде времето за награди делење, ќе гласаат за неа.

Инаку, Far Cry 3 ништо чудно да е FPS of the Year или Adventure game of the Year. Не знам во која категорија ќе ја пикнат. :P

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Нема шо да видам. :P

Битката ќе е меѓу Assassin's Creed III и Black Ops II.

Првата е полна со иновации во франшизта, а можи и за втората да го режам истото, само не знам до кој степен е тоа. Иако сите ја хејтаат на интернет, сите тие хејтери ќе ја купат и кога ќе дојде времето за награди делење, ќе гласаат за неа.

Инаку, Far Cry 3 ништо чудно да е FPS of the Year или Adventure game of the Year. Не знам во која категорија ќе ја пикнат. :P
Неможеш да ја споредиш блек опс 2 со far cry у никој случај;) Во far cry 3 имаш милион иновации за разлика од другата во која има нови мапи и оружја, сега нормално дека блек опс ќе биде повеќе продавана али тоа е кога сите дечиња во америка мора да ја имаат:P
Assasins creed колку што гледам нема нешто ново во серијалот за разлика од far cry. Ако ги споредуваш far cry 2 со тројката разликата е огромна.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Неможеш да ја споредиш блек опс 2 со far cry у никој случај;) Во far cry 3 имаш милион иновации за разлика од другата во која има нови мапи и оружја, сега нормално дека блек опс ќе биде повеќе продавана али тоа е кога сите дечиња во америка мора да ја имаат:P
Assasins creed колку што гледам нема нешто ново во серијалот за разлика од far cry. Ако ги споредуваш far cry 2 со тројката разликата е огромна.
Знам, Black Ops неможи за малиот прст на FC3 да се фати, ама како што рече ти, не се работи за квалитето на играта, туку за продаваните копии и тие тролските дечишта шо ги има во секој втор СоD меч.
Мене ако ме прашва некој, Far Cry 3 е ( или изгледа дека е ) една од најдобрите ( ако не и најдобра ) FPS игра до сега.

Assassin's Creed III нема многу иновации? o_O
Dude...naval battles...improved combat system...shitload of stuff to do... :P

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Знам, Black Ops неможи за малиот прст на FC3 да се фати, ама како што рече ти, не се работи за квалитето на играта, туку за продаваните копии и тие тролските дечишта шо ги има во секој втор СоD меч.
Мене ако ме прашва некој, Far Cry 3 е ( или изгледа дека е ) една од најдобрите ( ако не и најдобра ) FPS игра до сега.

Assassin's Creed III нема многу иновации? o_O
Dude...naval battles...improved combat system...shitload of stuff to do... :P
Па во споредба со far cry 3 нема многу, освен поморските битки, пукање со пиштоли, некои нови потези и движења, менување годишни времиња и сл, е донекаде иста со ac2. A во поглед на графика far cry 3 ја јаде ac3:P

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Па во споредба со far cry 3 нема многу, освен поморските битки, пукање со пиштоли, некои нови потези и движења, менување годишни времиња и сл, е донекаде иста со ac2. A во поглед на графика far cry 3 ја јаде ac3:P
Во поглед на графиката...Far Cry јаде се. :P

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Ја па Maкс Пејн ќе ја гласав за GOTY.. :D
Таа директно може да иде за GOTD (decade) :D (освен ако некоја игра на Valve не и' ги замати сметките, as always).

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
За оваа година не знам која ќе биде GOTY ама наредната сигурен сум дека ќе биде GTAV:icon_mrgr:

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ја па Maкс Пејн ќе ја гласав за GOTY.. :D
Абе и јас така си мислев, ама многу силна конкуренција има сега...

Нема да доживее до очекувањата и hype-oт. Добра ќе биди, ама не како што ја рекламираат.

За оваа година не знам која ќе биде GOTY ама наредната сигурен сум дека ќе биде GTAV:icon_mrgr:
Toa што го рече old_School_mk важи и тука. GTA ќе биде GOTY в година. Ама ако Valve научат да бројат до 3, се знае што ќе се случи.
А и можно е да се случи тоа...чисто за да ги истролаат Rockstar. :P

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Не знам зошто го мешате Valve? Што имаат извадено последно освен CS GO, L4D 2 и портал 2?

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Да не ги заборавиме Диабло 3 и Старкрафт 2, а којзнае може и ДОТА 2 ќе излезе „официјално“, а тука е и Borderlands 2.

Kajgana Shop

На врв Bottom