Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Ако си го гледал на ракомет тој еНе знам како се викаше, еден со брадуле и проќелав, во слободно време беше таксист.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако си го гледал на ракомет тој еНе знам како се викаше, еден со брадуле и проќелав, во слободно време беше таксист.

Таман работа да сум играл против него, 30 и кусур години е постар од мене
Он е сега алфа и омега во ФК Бутел и газда и тренер, ама повеќе е влезен во теренот отколку што седи на клупа/трибини.
И само се заканува, ќе дојдеш во Бутел, ќе видиш вака, ќе видиш онака.
Во Бутел не се игра фудбал, исто како и во Арачиново, па и Синѓелиќ. Тоа се однапред изгубени средби, освен ако не се пријателски договорени клубовите па за мерак да изигараат еден фер меч
Воглавно сите им нудат на овие екипи три за три, ти им ја пушташ на нивни, они на тебе на ваш терен
--- надополнето: 18 октомври 2012 во 20:11 ---
Балкан беа единствени послаби од нас во лигата
Добро како ви се викаше тој што ви беше тренер, еден висок, некаде околу 40 години имаше во 2000+, темен тен, исушен целиот?
Сурла во тек на сезона 10 пријателски закажуваше со него
Еве ти една слика од пред 8 години отприлика, може ќе препознаеш некој другарСо тие потврдите што ги даваше цело маало се правдаше во школо
![]()
види го суки беРањо е еден дебел,ќелав,низок?

Ххахаха па го знам,ми текнува дека цело време у уста имашe цигара...![]()
Рањо на компјутер, нешто како жаба чита новина![]()

Мислам дека го викаат Црна, на еден другар што заврши со мене средно му е татко, од Чаир е.Балкан беа единствени послаби од нас во лигата
Добро како ви се викаше тој што ви беше тренер, еден висок, некаде околу 40 години имаше во 2000+, темен тен, исушен целиот?
Сурла во тек на сезона 10 пријателски закажуваше со него![]()

И ни викаат ќе навивате за нас, овие другиве се Албанци, ако тепаме ќе ви подариме знамиња на крај 

Стварно се молат модераторите да ја затворат темава, некој ќе умре од смеење,не сте нормални жими све
.Shto ti e be, toa se deshava i u prva liga. Igrach od Teteks u Renova prai transfer za odredena kvadratura plochki.Кога чув за трансферов од еден колега се изгазив од смеење некаде во Истона Македонија Радовиш ако не се лажам За два кубика дрва од еден во друг тим![]()

) шишиња и што ти не за на полувреме им се случи офанзива од цело Ѓорче и јадење котек невиден. 

Идат овие да изведат корнер, типов им доаѓа си ја зема топката и ја носи да изведе гол аут 

), до ден денес низ маало го користиме тоа

) , беше дел од тимот се додека ЈСП беа спонзори до 2005, и за овие 7 години одигра само 120-тина првенствени минути 
Го имам гледано после со татко му како иде на утакмици на Вардар, ама не сум имал прилика да муабетам...
И на овој му скурчи, ќе се расплачеше, вика дај извадете ме не се игра вака хахахаха
Неможам да опишам кој делириум се случи кога влезе во игра
Јас рипнав во терен за да го сликам моментот, знам имав една канотсана Моторола, едвај се гледаше сликата
Али после сите ја имавме на позадина во мобилните 

Па така тепавме 0-3 службено, станавме првите што после 5 години тепале во Арачиново, а за возврат плативме и плус ги снабдивме со нов комплет дресови. И пак за џабе, на крај втори завршивме
А и следната полусезона кога се виде дека нема да влеземе, им ја пуштивме на Шкендија утакмицата кај нас со резултат 4-6, за да останеме во одлични односи пошто добро е да ги имаш нив на твоја страна 

Судијава од глава до петеци испрскан со вар неможе да продолжи да суди, влага еден од локалните фаци (кои беа линиски) као замена за судијава (пошто нема резервен фала богу
) продолжува утакмицава, исфлеканиов судија иде да се измие.... И после 5 минути одеднаш глеаш се враќа судијава, заборавил да му даде црвен на овој шо му ја шутна кофата! А у меѓувреме и овој излезе да се измие. Влага судијава на терен го бара играчов, сите му викаат „Абе излезе тој уште пред тебе“. Овој не знае шо да прави му дава црвен на противничкиот голман. 

) по утакмици, и Алумина фаворит.