Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што збориш бе?Како бе ќе дојде?
Па не ве признаваат,не ви даваат деца да посвојувате....можете само да се е*бете но не и размножувате.
До тогаш (макс30-40 години) може само да изумрете,да исчезнете и да не не замарате?

Веројатно, пред многу мнооогу време, некој како тебе ваква или слична изјава дал за правото на образование или правото на глас на жените - шо бе, ќе учеле! Мрш таму на река алишта да переш, ќе ми учиш тука, неблагодарнице низаедна - па еве, добија права. Така да, не летај со муабетиве - времињата, а многу побитно ставовите се менуваат. Све ќе си биде бе!

Веројатно, пред многу мнооогу време, некој како тебе ваква или слична изјава дал за правото на образование или правото на глас на жените - шо бе, ќе учеле! Мрш таму на река алишта да переш, ќе ми учиш тука, неблагодарнице низаедна - па еве, добија права. Така да, не летај со муабетиве - времињата, а многу побитно ставовите се менуваат. Све ќе си биде бе!

Чек сеа, баби и жаби да не мешаме.

Жените владееле со семејствата, па мажојте им одзеле тоа право, и з пак да не владеат ја произвеле Малеус Малефакторум и мамката ја разребриле на жената. После се увидело дека нема смисол и оп права.

Кај то хомосексуалците владееле со семејствата?

Мислам, историја малку, нели.:tapp::tapp::tapp:
:LOL::LOL: :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

П.С. Јас ја имам читано Чеканот, ако ја сака некој, по ПП нека пише.

Да видиме дали ќе се увреди ако некој го смета за хомосексуалец?

Не би требало да е навреда тоа, нели?

Чисто онака си прашувам;)
Не треба да е навреда.

Да видиме дали ќе се увреди ако некој го смета за хомосексуалец?

Не би требало да е навреда тоа, нели?

Чисто онака си прашувам;)

Има одговорено неколку пати на минатата тема, си го пропуштил.

Чек сеа, баби и жаби да не мешаме.

Жените владееле со семејствата, па мажојте им одзеле тоа право, и з пак да не владеат ја произвеле Малеус Малефакторум и мамката ја разребриле на жената. После се увидело дека нема смисол и оп права.

Кај то хомосексуалците владееле со семејствата?

Мислам, историја малку, нели.:tapp::tapp::tapp:
:LOL::LOL: :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Значи пошто постоел матријахатот, логично било жените да добијат права. А хомосексуалците што постојат од памтивек (со тоа влагаат у историја) нема логика да добијат права? Муабетов...

Не треба да е навреда.

И јас тоа велам. Треба да ти е чест.

Само нелибералните, хомофобите и конзервативците се чувствуваат навредени од тоа.
--- надополнето: 17 октомври 2012 во 21:51 ---
Има одговорено неколку пати на минатата тема, си го пропуштил.

Сигурно сум пропуштил.

Не е тешко да се повтори.:)

Значи пошто постоел матријахатот, логично било жените да добијат права. А хомосексуалците што постојат од памтивек (со тоа влагаат у историја) нема логика да добијат права? Муабетов...

Матријахрат, ОК. Патријархарт, ОК.

Хомосексуалхат....???
Има геријатиријархат, ама тоа е владеење на старци, не на хомосексуалци.и

Реков: баби и жаби oops apples and oranges.

Хазби Тера во Кенга Загебит во еден дел пее: ....и по малку кочи...

Во оваа хајка деновиве време е да се појават јавните фаци и да дадат отворена поддршка на геј популацијата. Мислам дека е одличен тајминг за тоа.

Матријахрат, ОК. Патријархарт, ОК.

Хомосексуалхат....???
Има геријатиријархат, ама тоа е владеење на старци, не на хомосексуалци.и

Реков: баби и жаби oops apples and oranges.

Хазби Тера во Кенга Загебит во еден дел пее: ....и по малку кочи...

Не ти се замути у глава више од волку превртување на зборови и муабети?

Во оваа хајка деновиве време е да се појават јавните фаци и да дадат отворена поддршка на геј популацијата. Мислам дека е одличен тајминг за тоа.

Откако ќе им се дозволи да склопат легално брак и со тоа ги искористат граѓанските придобивки од истиот, ќе бидат ли и после тоа нарекувани дискриминирани?

Не ти се замути у глава више од волку превртување на зборови и муабети?

Не, замисли, наднаравни способности имам за концентрација, не гледаш, паралелно на неколку теми сум, плус на фејсбук, а и пишувам писмо во моментов, и не се бунам.

И, не се петлечи, ка7и си?

Кога хомосекс владеел со семејствата? Никогаш. Затоа што природно не можат да имаат семејјство!

Дас енде.

Кој јавни фаци ќе им залепат етикета и после... треба писмени изјави и медицински белешки да вадат :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom