ANIME (Генерална дискусија)

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
Навистина добра епизода,првите 10 епизоди не ми се допаѓаше баш...но сега некако се повеќе и повеќе ме тера да ја гледам. :ROFLMAO:
Еден од најсмешните досега ликови ми е Усоп,а еден од поомилените ми е Ророноа Зоро! :cool:
Колку е само епик ама не ти кажувам ништо ќе ти ја расипам.
Уствари цела серија е епик само кога ќе ги изгледаш сите епизоди ќе ја сватиш цела приказна.
Немој да си се откажал не знаеш што пропушташ.
Дури и сега најновиов Арк е поврзан со првиот Арк во серијата изгледај ја цела па дојди кажи ми дека не чини :D

2

~2A

Гостин
Колку е само епик ама не ти кажувам ништо ќе ти ја расипам.
Уствари цела серија е епик само кога ќе ги изгледаш сите епизоди ќе ја сватиш цела приказна.
Немој да си се откажал не знаеш што пропушташ.
Дури и сега најновиов Арк е поврзан со првиот Арк во серијата изгледај ја цела па дојди кажи ми дека не чини :D
Досега ми се допаѓа ептен до 115 епизода стигнав.
Какви само тепачки имаше досега... :eek:
Да бидам искрен малце пуштив од понапредните епизоди 568 мислам беше и глеам анимацијата е сменета демек кон подобро,а не е (слично како во Наруто)... и други работи ме збунија ама да не спојлерисувам.
Иначе добра е! :D

П.с. не за џабе го носам овој на аватар! :cool:

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
Досега ми се допаѓа ептен до 115 епизода стигнав.
Какви само тепачки имаше досега... :eek:
Да бидам искрен малце пуштив од понапредните епизоди 568 мислам беше и глеам анимацијата е сменета демек кон подобро,а не е (слично како во Наруто)... и други работи ме збунија ама да не спојлерисувам.
Иначе добра е! :D

П.с. не за џабе го носам овој на аватар! :cool:
Немој да ги гледаш напред епизодите ќе се заебеш.
Следи си го распоредот епизода по епизода најдобро инаку ќе се заебеш.Кога ќе стигнеш негде 450-500 епизода ќе се видиш цело ново ниво на МЕГА,ГИГА ЕПИК.
А, и пред овие епизоди не се ништо помалце од епик.Само следи ја серија по ред не прескокнувај напред ќе се збуниш,а и нема толку интересно да биде.
Можам да ти кажам само дека вреди да се гледа.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
леле да знаеш само уште какви badass карактери ќе се појават натаму и какви сцени има :cenzura:

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Неам пишано овдека.Редовно си глеам аниме и поише поштуем него реална серија.Ги изглеав наруто и bleach,dragonball i dragonball Z,сеа ја пуштив death note и планирам да ги преглеам дигимон.Да не знае некој од кај да ја симнам да пушти линк преку пп ?

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
One Piece до 230 епизода сум ептен е јако анимево (y)
Само не ми се допаѓа што сите остануваат живи, освен Крокодил сите останаа (n)

Kajgana Shop

На врв Bottom