ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Аниме за есенската сезона.
i43pjmIgaW3YF.jpg

Навистина добра епизода,првите 10 епизоди не ми се допаѓаше баш...но сега некако се повеќе и повеќе ме тера да ја гледам. :ROFLMAO:
Еден од најсмешните досега ликови ми е Усоп,а еден од поомилените ми е Ророноа Зоро! :cool:
Колку е само епик ама не ти кажувам ништо ќе ти ја расипам.
Уствари цела серија е епик само кога ќе ги изгледаш сите епизоди ќе ја сватиш цела приказна.
Немој да си се откажал не знаеш што пропушташ.
Дури и сега најновиов Арк е поврзан со првиот Арк во серијата изгледај ја цела па дојди кажи ми дека не чини :D

Колку е само епик ама не ти кажувам ништо ќе ти ја расипам.
Уствари цела серија е епик само кога ќе ги изгледаш сите епизоди ќе ја сватиш цела приказна.
Немој да си се откажал не знаеш што пропушташ.
Дури и сега најновиов Арк е поврзан со првиот Арк во серијата изгледај ја цела па дојди кажи ми дека не чини :D

Досега ми се допаѓа ептен до 115 епизода стигнав.
Какви само тепачки имаше досега... :eek:
Да бидам искрен малце пуштив од понапредните епизоди 568 мислам беше и глеам анимацијата е сменета демек кон подобро,а не е (слично како во Наруто)... и други работи ме збунија ама да не спојлерисувам.
Иначе добра е! :D

П.с. не за џабе го носам овој на аватар! :cool:

Досега ми се допаѓа ептен до 115 епизода стигнав.
Какви само тепачки имаше досега... :eek:
Да бидам искрен малце пуштив од понапредните епизоди 568 мислам беше и глеам анимацијата е сменета демек кон подобро,а не е (слично како во Наруто)... и други работи ме збунија ама да не спојлерисувам.
Иначе добра е! :D

П.с. не за џабе го носам овој на аватар! :cool:
Немој да ги гледаш напред епизодите ќе се заебеш.
Следи си го распоредот епизода по епизода најдобро инаку ќе се заебеш.Кога ќе стигнеш негде 450-500 епизода ќе се видиш цело ново ниво на МЕГА,ГИГА ЕПИК.
А, и пред овие епизоди не се ништо помалце од епик.Само следи ја серија по ред не прескокнувај напред ќе се збуниш,а и нема толку интересно да биде.
Можам да ти кажам само дека вреди да се гледа.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
леле да знаеш само уште какви badass карактери ќе се појават натаму и какви сцени има :cenzura:

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Неам пишано овдека.Редовно си глеам аниме и поише поштуем него реална серија.Ги изглеав наруто и bleach,dragonball i dragonball Z,сеа ја пуштив death note и планирам да ги преглеам дигимон.Да не знае некој од кај да ја симнам да пушти линк преку пп ?

One Piece до 230 епизода сум ептен е јако анимево (y)
Само не ми се допаѓа што сите остануваат живи, освен Крокодил сите останаа (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom