Канал 5 VS Сител -1 : 0

Жалосно е што програмата во најголем дел се вести и турски/индиски/сомалиски серии. Дното не да е постигнато туку нема крај. Ај за сериите да не прајме муабет ама вестите неможам да ги поднесам повеќе, посебно на Сител ми иде да фрлам со шишиња по телевизорот и да го погодам Латас во неговите кошули кој му се 2 броја поголеми и неговите иксиксел вратоврски, барем како карикатура вреди да се види :icon_mrgr: Муабетот ми беше нема вести од информативен карактер туку повеќе ми личат на пропагандине кој се правеле во Источна Германија демек во западна Германија све е лошо па кај нас дома е све најубо. Неможам иначе да си објаснам вести од типот дека во цела Европа се кратат пензии само во Македонија растат. Да, во Шпанија и Грција се кратат, наместо 80% од нетоплатата ќе земаат 70% а во Македонија наместо 100ЕУР ќе земат 120ЕУР. Голем к*р. Или цела Европа е во криза само Македонија ја има 4-најмала рецесија во Европа. Каков успех нема што. Утре ја ќе отворам ресторант па овие од Сител ќе ми дојдат да ме снимаат како су вложил 50.000ЕУР странска инвестиција, почна нов инвестициски бум. Абе ајде. НЕ се прости од Сител и Канал 5, прости се тие што веруваат.

Убаво кажа еден член погоре, brainless сапуници има во секоја држава, и тоа не е проблем од некни, туку од пред 50 години. Проблемот е што ние немаме капацитет за квалитетна македонска продукција, па затоа телевизиите (кои гледаат профит, тераат бизнис што е мн. нормално) одат на наједноставната варијанта, варијанта која е тестирана и мошне успешна - турски серии. Нема причина зошто би имале надеж дека работите ќе се подобрат на телевизискиот етер, според мене дното е допрено. Најмногу ми е жал за децата, кои ни криви ни должни си го исполнија мозокот со овие гомна, поради нивните филмско едуцирани родители.

Гоцева раса... :facepalm:

Абе нека има турски сери ако сакаат и арапски нека откупат не сум против ,ама нека имаат мерка ,неможе скоро 99 % од програмата да има само серии

ЕКСКЛУЗИВНО! За првпат во светот, на Канал 5, две интервјуа симултано во исто време, двајца зборат но само еден се слуша на црвениот килим за трето полувреме... :pos::facepalm::facepalm::facepalm:

Oва со црениов килим им беше катастрофа ,демек гледајте модерни сме ,во тек сме со светските трендови

еден зборува ,од позадина се слуша друг,а едно време и се прекинуваа со интервјуата ќе се потепаа кој прв да биде во кадар :facepalm:

звукот на моменти се прекинуваше

Licna elektronska posta do serijata Velicestveniot na Kanal 5 tv mk.

Објавено на 26.07.2012, од Anonimna polnoletna devojka od Skopje-Makedonija
lLicna elektronska imel posta do hit turskata serija Velicestveniot Sultan na tv Kanal 5 mk.Sakam da ve zamolam nesto a toa tv Kanal 5 mk;Sakam da se dava reprizno sekoja epizoda od prehodniot den cela od hit turskata serija Velicestveniot Sultan na tv Kanal 5 mk sekoj raboten den vo 15 i 25 minuti.Sakam da gi gledam site epizodi od prehodniot den celi od hit turskata serija Velicestveniot na tv Kanal 5 mk.sekoj den vo 15 i 25 minuti reprizite pa poslem davajte gi novite epizodi site celosno od 2 sezoni od turskata serija Velicestveniot na tv Kanal 5 mk sekoj den vo 15 i 25 minuti.Ve molam sakam da mi gi ostvarite ovie zelbi gore sto vi gi kazav na vas tv Kanal 5 mk.Ve molam mnogu se dogovorivme li i vetuvate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:pos::pos::eek::ROFLMAO:

http://press24.mk/story/natali-grubovikj/natali-grubovikj-kje-stane-gazdarica-na-kanal-5
Натали Грубовиќ ќе стане газдарица на Канал 5?

Забава | 27. септември 2012 - 23:54
Дечкото на Натали Грубовиќ ја купил Канал5

natali.jpg
Дечкото на Натали Грубовиќ, турскиот мултимилионер Сердар Салик ја купил Канал 5 телевизија, пишува поратлот ЗаСе, повикувајќи се на добоупатени сигурни извори во македонскиот медиумски бизнис. Според поратлот, Салик станува сопственик на телевизијата на семејството Стојменови за кои утрешниот ден е последниот во кој мораат да ја променат сопственичката структура за да ја задржат дозволата.
Сeрдар е турски бизнисмен од Измир, еден од медиумските магнати во Турција. Таму ја поседува во своја сопственост, Телевизијата SKYTURK.
Порталот пишува дека договорот за купопродажба веќе е дефиниран и утре ќе биде обелоденет во јавноста, a турската делегација веќе разговарала и со членови на Советот за радиодифузија.
Press24 се обиде да ја провери информацијата, но од СРД и Канал5 не стигна, ниту потврда ниту демант

Сега и рекламите ќе бидат само за турски серии....или цела програма ќе биде на турски. :eek:

Фала богу на Канал 5 им текна да земат серија што не е турска или индиска а уште подобро што не е синхронизирана ,само кој знае кој термин ќе и го опнат

тој што го ставил промово на јутјуб го згрешил името на серијата ,не е Удорите туку Тудорите или на англиски The Tudors

Фала богу на Канал 5 им текна да земат серија што не е турска или индиска а уште подобро што не е синхронизирана ,само кој знае кој термин ќе и го опнат

тој што го ставил промово на јутјуб го згрешил името на серијата ,не е Удорите туку Тудорите или на англиски The Tudors
НЕ го згрешиле туку, ај погледни што означуваат црвените мечови пред буквата у од "удорите".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom