Фан Клуб: Интер

Михајловиќ за тренер! :pos:

И ја дојдов за тоа да серам. :D
Каков Мурињо, каков Ето, Милито, најдобриот потег што нашиве го направиле since ever, е што не го земаа за тренер овој тикваров.
Да бидеш заинтересиран е доволно лошо у секој случај.

И ја дојдов за тоа да серам. :D
Каков Мурињо, каков Ето, Милито, најдобриот потег што нашиве го направиле since ever, е што не го земаа за тренер овој тикваров.
Да бидеш заинтересиран е доволно лошо у секој случај.
Да бе, а го земаа Бенитез, леле на каков избор беа после Мур ... повтрувам, после Мур. :facepalm:
А кога ќе ми текне дека Мурињо без оглед на исходот во Мадрид, си одеше од Интер, класично фаќање на последниот воз, со стил. :свиркам:

А бе го земаа и Гасп, ама мислам дека Миха би бил врв :)

Да бе, а го земаа Бенитез, леле на каков избор беа после Мур ... повтрувам, после Мур. :facepalm:
А кога ќе ми текне дека Мурињо без оглед на исходот во Мадрид, си одеше од Интер, класично фаќање на последниот воз, со стил. :свиркам:

Па овој беше после Бенитез де (шпекулациите). Или памтам лошо.
Сакаш да кажеш дека тоа што го стаија Бенитез е полошо од можноста ова теле да седне на наша клупа.
Ја пак би го стаил Бенитез пред овој.
Глупав е. Беше глуп како играч, глуп е и сега.
На Фиорентина мамето им го еба.:pos:
Мене ми беше еден од најомразените играчи, дури и во Интер кога беше не можев да го поднесам.

Не не лупхол, апла пратев тогаш што се дешава, прв беше Капело, и за него најмногу инсистираа ( голема желба на Морати со години ) ама човекот чекаше да види дали ќе добие отказ или не, инаку веќе беше направен простор и за неговите соработници во Интер, али он не доби отказ од енглезите па се прејде на планот Б, Бенитез, Михајлович беше форсиран од медиумите многу али Морати знам уште тогаш кажа дека многу е рано за него и Ѕенга во Интер, за да еве од денешна перспектива испадне контрадикторен зашто Страмачиони е ангажиран а претходно и Леонардо.

До душа при такви избори, ја повеќе сум за ваков тренер ко сега што има Интер, да му се остави простор и да развива една идеја која би претставувала долгорочно решение во тимов, една од големите грешки на Морати во минатото кога финансиски беа убедливо најмоќни во Италија, секое лето нов тренер, Страма би го оставил тука оваа сезона па тек наредната би размислувал за негов отказ ако не иде, преку ноќ во фудбалот тешко работите да се сменат иако сите уште оваа сезона сакаме титула да видиме.

Нека го купат Ибраими бе, види како игра!

Не зборете глупости - Михајловиќ е најдобар тренер на светов
во изведување слободни
Сум го гледал по интервјуа и документарци... има интелегенција на просечно нешколувано дете и секогаш се осеќам подобро кога некој тип како Страма ми води екипа. Едноставно Синиша нема лидерски квалитети и тоа е очигледно по начинот како си ја сјеба екипата за неколку утакмици, иако не е единствен виновник (кај нив секогаш е каша-попара)

.... Михајлович беше форсиран од медиумите многу али Морати знам уште тогаш кажа дека многу е рано за него....

Moratti is a wise man. :D

Ама Син го имаше и после тоа нешто во шпекулации, сигурен сум. Кога Кориере дело спорт едно месец дена го правеше пред потпис со Интер, а овој како изјавуваше дека у Фиорентина му било убаво и дека имал план со нив (да ги напраи да се борат за опстанок :LOL:). Па после имаше нешто изјава од Морати како "добар е он, фин дечко, али има клуб веќе". Само не ми текнува кога беше тоа. Дали Раниери кога го стававме?
Знам дека кога тоа се случуваше бев на форумов, а во славната ера на Бенитез не бев.:)

А има нешто што не е во ред со критериумите за избирање на тренер, тоа е јасно. Можда од што Морати е добар човек, кога ќе останеме без тренер, на сите што ќе му влезат у канцеларија после 2 минути прашања, весел им вика "ok you're hired". Па дури и жена му да е во прашање. :D

Squadra 2012/2013
155390_426428237422121_499567502_n.jpg

:love:

Видете го Страма колку е среќен, хахаха да беше во дрес никој не би го препознал како тренер.

Овја на крај најдесно ми личи на Панче малдини у фризурата !!

А и голманов најдесно е Фаца :pos:
--- надополнето: 17 октомври 2012 во 19:37 ---
tutoct17.jpeg

Бене, што вика овој за мене?

Ја колку што разбрав, кога би те имал тебе Морати у Интер ( ваљда за стручен штаб мисли), би го газеле Јуве :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom