Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа ни е поентата. Чиста и здрава, подвлекувам: ЗДРАВА, љубов е амо меѓу маж и жена, се друго е.....жирафата

"Love and kindness are the very basis of society. If we lose these feelings,
society will face tremendous difficulties; the survival of humanity will be
endangered."-
His Holiness the Dalai Lama

Ve pozdravuvam :)

Све искача од тој чуден орган наречен вагина:P И психопати, и зоофили, и некрофили, и убијци и што ти не :)

Затоа некои не го консумираат тој полов орган ниту за забава:pos:

И сеуште хетерото се виновни за тоа што се раѓаат хомосексуалци па сакаат деца. Не е нормално да сакаш дете нели :confused: (не важи за мене секако, јас навистина не сакам).

Хаххааа Македонија нормално место за растење на деца....кајшто таткото ја млати мајката, кајшто мажот вара на секој чекор, кајшто децата немаат своја соба ради тоа што живеат со баби и дедовци, кајшто децата гледаат трауми по дома секојдневно....да многу нормално место.

Ма сакаш нормално место иди право у планина или џунгла. Толку.

А инаку за хомосексуални бракови....еј, што ми прават на мене тие луѓе? Ништо, пуштете ги луѓе се!!!!

Абе ако не ја млатиш по дома жената, ќе забега бе, ќе стане либерална многу, ко тие западните.

Мажот вара оти е маж. Дозволено му е секако. ТОј е газда у куќа.

Па со баби и дедовци, како другачије ќе научат толеранција помеѓу генерации.

Клин со клин се избива. Супер е да гледаат трауми од детството, оти после с епоспремни за живот.

Инаку за хомоскесуални бракови у право си, треба да им се дозволат.

Хаххааа Македонија нормално место за растење на деца....кајшто таткото ја млати мајката, кајшто мажот вара на секој чекор, кајшто децата немаат своја соба ради тоа што живеат со баби и дедовци, кајшто децата гледаат трауми по дома секојдневно....да многу нормално место.

Ма сакаш нормално место иди право у планина или џунгла. Толку.

А инаку за хомосексуални бракови....еј, што ми прават на мене тие луѓе? Ништо, пуштете ги луѓе се!!!!

Како мислиш ја млати,ја е*а?
-Мора да се размножуваат.
Ако мислиш "ја тепа"... тогаш тој е насилен и треба да се пријави во полиција или некоја институација против насилство.
Сигурно како мал ти купувале се што сакаш па сега си мислиш дека тој што немал детска соба ко помал немал детство... Секое семејство си има свои подеми и падови,среќа и тага,расправии и сл.
Во животот ако е се како што ти замислуваш тогаш би бил досаден,зарем не?

И сеуште хетерото се виновни за тоа што се раѓаат хомосексуалци па сакаат деца. Не е нормално да сакаш дете нели :confused: (не важи за мене секако, јас навистина не сакам).

Се слагам, се е до хетеросексуалците.

Грешка природе.

Магус, не ми е јасно, како сакаш, сите да бидат на телемата место со татк и мајка во биолошка смисла на зборот?

Заеби телемата.
Лично јас сум против брак ама некој доколку сака, тежнее и сонува да се здружува на таков традиционален начин сум против било каква забрана од тие што се надвор од таа заедница и не би требало да ги засега, допира и возбудува туѓата одлука и желба освен ако дирекно не се вмешани против своја волја во истата :)

Како мислиш ја млати,ја е*а?
-Мора да се размножуваат.
Ако мислиш "ја тепа"... тогаш тој е насилен и треба да се пријави во полиција или некоја институација против насилство.
Сигурно како мал ти купувале се што сакаш па сега си мислиш дека тој што немал детска соба ко помал немал детство... Секое семејство си има свои подеми и падови,среќа и тага,расправии и сл.
Во животот ако е се како што ти замислуваш тогаш би бил досаден,зарем не?

На тепаше мислев.

Женско сум, така да мал = мала. И не, не сум добивала се. Сум живеела со баба, дедо , тетка, сестра, мајка, татко во стан.

Абе ако не ја млатиш по дома жената, ќе забега бе, ќе стане либерална многу, ко тие западните.

Мажот вара оти е маж. Дозволено му е секако. ТОј е газда у куќа.

Па со баби и дедовци, како другачије ќе научат толеранција помеѓу генерации.

Клин со клин се избива. Супер е да гледаат трауми од детството, оти после с епоспремни за живот.

Инаку за хомоскесуални бракови у право си, треба да им се дозволат.

Ставрно јаки шеги биеш, може треба една бина да ти дадат барем пари да ваѓаш од тоа.

Добро,се беше во ред уште да ми одговореше,но сепак ќе "замижам".
:свиркам:
А, за дека ако животот е како што замислуваш ќе биде досаден? Тоа си е утеха на оние на кои не им иде како што сакаат. Баш не е досаден ако све ти иде како што си планирал и замислувал.

Заеби телемата.
Лично јас сум против брак ама некој доколку сака, тежнее и сонува да се здружува на таков традиционален начин сум против било каква забрана од тие што се надвор од таа заедница и не би требало да ги засега, допира и возбудува туѓата одлука и желба освен ако дирекно не се кои вмешани против своја волја во истата :)
Заеби телемата велиш, а ваму Воља споменуваш, слободна воља и никој никому да му се меша во таа негова воља??

Добро бе, пауза две години од форумот и заборави со кого дискутираш? ;);)

НЕ. БРАК - ИСТОПОЛОВ НЕ. ЗООФИЛИЈА НЕ. ИНЦЕСТ НЕ. ПЕДОФИЛИЈА НЕ.

ЖИРАФИ ВО ЗООЛОШКА.

И во телемата вољата е водич, водач, базиран не само на лична воља, туку и на конечната воља каде (парафразирам) нема место за нуспродукти како хомосексуализмот кој директно ја понижува.
--- надополнето: 17 октомври 2012 во 16:57 ---
А, за дека ако животот е како што замислуваш ќе биде досаден? Тоа си е утеха на оние на кои не им иде како што сакаат. Баш не е досаден ако све ти иде како што си планирал и замислувал.

Шорт, има во ЈУЕСЕЈ гејбајк клуб?

Нешо као Gays Angels?

Сигурно.
Мене би ми бил досаден ако имам се,можеби глумам храбар и ќе се борам да преживеам ден за ден,ама барем ќе имам некој сон за нешто.
Што ако го добијам нештото без да извршам било што и така континуирано,зарем еден ден нема да ти здосади?

Темава не е за своите желби,хомосексуалност така да...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom