Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каде се тие проценти, дај линк да видам истражување.

Одговори ми де, болни ли се тие луѓе? Аналогијата е твоја, јас само ти ја приближувам со примери. Толку се заплетка, што немаш каде... Ајде поздрав. :)

Абе пред 2-3 страни го посочија соопштението. Види таму се процентите.

Дали се болни тие што имаат анален секс, а се хетеросексуалци?

НЕ СЕ БОЛНИ.

Cuvstvata i prirodnite relacii , znaci istopolova ljubov , iskrena i cista , kako sto e i heteroseksualnata ljubov.

Истополова љубов природна и чиста е релација татко-син, дедо-внук, брат-брат.

Различнополов секс е природен и чист.

Истополов секс е спротивност на овој првиот. Како ќе го наречеш, ако овој другиот е природен и чист?

1.Истополова љубов природна и чиста е релација татко-син, дедо-внук, брат-брат.

2.Различнополов секс е природен и чист.

3. Истополовa ljubov (seksualna) е спротивност на овој првиот. Како ќе го наречеш, ако овој другиот е природен и чист?

Site tri se cisti i prirodni ;)

Еј, ЛГБТ подрашкавачи, да ве потсетам:

“Не сакам ни да дискутирам за прашањето на хомосексуалните двојки да им се дозволи да посвојуваат деца, затоа што сметам дека едно дете треба да биде правилно развивано, да расте и да се развива во брак во кој што ќе има мајка и татко во вистинска и биолошка форма на зборот.”

Спиро, Спиро, Спиро!!!

Елем, ајт сега.

Ко зоофилијата.

Њу Јорк tajms известува:

Македонски либерал се ожени со жирафа и планираат да посвојат дете на кое му фали родителска љубов (а при тоа подложија и слики на гладни деца од Република Биафра за инат на конзервативците) и сето тоа не треба да биде нагласено во весник, zato sto je to normalna stvar.

Добро.

Пред твоите факти и боговите молчат, па и јас:P

Јас бев убеден дека зборот РАЗЛИЧНОполов е сушта супротност на зборот ИСТОполов.

До македонскиот јазик ќе да е изгледа.

Добро.

Пред твоите факти и боговите молчат, па и јас:P

Јас бев убеден дека зборот РАЗЛИЧНОполов е сушта супротност на зборот ИСТОполов.

До македонскиот јазик ќе да е изгледа.

Батали. Ради непознавање на македонскиот јазик....туку си знае кајганобогот на темава.

Остај ги да се осеЌаат како да се Грција на европското пред два циклуса.

Јас знам дека сум Македонија вчера.

Нивна нека е форумската "победа"

Јас знам
“Не сакам ни да дискутирам за прашањето на хомосексуалните двојки да им се дозволи да посвојуваат деца, затоа што сметам дека едно дете треба да биде правилно развивано, да расте и да се развива во брак во кој што ќе има мајка и татко во вистинска и биолошка форма на зборот.”
дека Македонија сеуште е НОРМАЛНО место за живеење и одгледување на моите деца.

Јас би да се забранат и хетеро бракови пошто многу психопати излегле од истите. Мисламм...кога веќе забрануваме поради неправилен развој и раст јангстерите.

Ко зоофилијата.

Њу Јорк tajms известува:

Македонски либерал се ожени со жирафа и планираат да посвојат дете на кое му фали родителска љубов (а при тоа подложија и слики на гладни деца од Република Биафра за инат на конзервативците) и сето тоа не треба да биде нагласено во весник, zato sto je to normalna stvar.

Ne si salam :LOL:
Aman , mi gi izvrtuvate zborovite i mislite .Zadrzete se na sustinata , cistotata i ljubovta :)

Ne si salam :LOL:
Aman , mi gi izvrtuvate zborovite i mislite .Zadrzete se na sustinata , cistotata i ljubovta :)

Тоа ни е поентата. Чиста и здрава, подвлекувам: ЗДРАВА, љубов е амо меѓу маж и жена, се друго е.....жирафата

Хаххааа Македонија нормално место за растење на деца....кајшто таткото ја млати мајката, кајшто мажот вара на секој чекор, кајшто децата немаат своја соба ради тоа што живеат со баби и дедовци, кајшто децата гледаат трауми по дома секојдневно....да многу нормално место.

Ма сакаш нормално место иди право у планина или џунгла. Толку.

А инаку за хомосексуални бракови....еј, што ми прават на мене тие луѓе? Ништо, пуштете ги луѓе се!!!!

Јас би да се забранат и хетеро бракови пошто многу психопати излегле од истите. Мисламм...кога веќе забрануваме поради неправилен развој и раст јангстерите.

Све искача од тој чуден орган наречен вагина:P И психопати, и зоофили, и некрофили, и убијци и што ти не :)

Затоа некои не го консумираат тој полов орган ниту за забава:pos:

А жирафата женка била или?
Изгледа е жираф.

Алмала, тебе кај што си ништо. Ама почекај, ќе биде.

Магус, не ми е јасно, како сакаш, сите да бидат на телемата место со татк и мајка во биолошка смисла на зборот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom