Скапи испити и често повеќекратно полагање за возачка дозвола

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Да ве прашам дали на кале полигонот може да се оди со приватна кола, пошто знам овој на асуц што е во автокоманда мора само со кола од автошкола...

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
И ја сум жртва на комисијата. Погоди се многу лош ден, пензионери натаму наваму, хаос, коли на сите страни, безобразни таксисти, смотани пешаци (добро бе, метро и пол има тротоар, он по улица оде) пола град (СВН) е раскопан, чурук комисија со амбиции да бута, на таа кобилата ми идеше да и фукнам по муцка и да и истресам забите ама ајде... од 11 души, 3 пушти, сите со врски.

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
И ја сум жртва на комисијата. Погоди се многу лош ден, пензионери натаму наваму, хаос, коли на сите страни, безобразни таксисти, смотани пешаци (добро бе, метро и пол има тротоар, он по улица оде) пола град (СВН) е раскопан, чурук комисија со амбиции да бута, на таа кобилата ми идеше да и фукнам по муцка и да и истресам забите ама ајде... од 11 души, 3 пушти, сите со врски.
Тепааааааај маме нивно !!!!:mad::mad::mad::mad:

М

Мартин`

Гостин
И мене ме кутнаа вчера на градска.. иначе полигон перфектно па градска цело време напињаа надевајки се дека ќе згрешам, изговорот за грешка дека сум направил им било некое такси што вртело и не сум го пропуштил ?? (Велешани знаат кај трговски горе) а што е најтрагично истото првен ме чекаше мене па за да почне да врти таму зошто таму секако не е дозволено такво вртење. Ќе ги отерав у пм сите од комисијата ама ај пак треба да полагам а се гледа дека по секоја цена се решени да те кутнат само да земат нови 2000 денари.

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
ме паднаја и мене денес на гратска... се да му ебам! ако зема комисијата процент од парите шо ги уплаќаме за преполагање да дај господ за лекој да ги дават

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
ме паднаја и мене денес на гратска... се да му ебам! ако зема комисијата процент од парите шо ги уплаќаме за преполагање да дај господ за лекој да ги дават
Коштре а ? :D

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
У Тетово за полагање се тегна врске од Шара па до Групчин. Све неписмено а сака да вози. А тек со електронскиве ќе биде весело!

М

Мартин`

Гостин
Нека е со среќа Мартине, по кој пат положи?

П.С Денес завршив со возење часови, следната недела сум на тестови, па ќе видиме како ќе поминам ;)
Фала, инаку од втора поминав .. денеска не беа Велешани во комисија туку од Неготино/Кавардарци фини луѓе алал да им е :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
У Тетово за полагање се тегна врске од Шара па до Групчин. Све неписмено а сака да вози. А тек со електронскиве ќе биде весело!
Ushte take lesno da proagjaja vrskete super kje beshe.

Kajgana Shop

На врв Bottom