Тепааааааај маме нивно !!!!И ја сум жртва на комисијата. Погоди се многу лош ден, пензионери натаму наваму, хаос, коли на сите страни, безобразни таксисти, смотани пешаци (добро бе, метро и пол има тротоар, он по улица оде) пола град (СВН) е раскопан, чурук комисија со амбиции да бута, на таа кобилата ми идеше да и фукнам по муцка и да и истресам забите ама ајде... од 11 души, 3 пушти, сите со врски.
Коштре а ?ме паднаја и мене денес на гратска... се да му ебам! ако зема комисијата процент од парите шо ги уплаќаме за преполагање да дај господ за лекој да ги дават
не ти ја разбирам фразатаКоштре а ?![]()
Коштре те турна?не ти ја разбирам фразата![]()
Ами многу знам како се викаше или како го викајаКоштре те турна?
Нека е со среќа Мартине, по кој пат положи?Положив денеска![]()
Фала, инаку од втора поминав .. денеска не беа Велешани во комисија туку од Неготино/Кавардарци фини луѓе алал да им еНека е со среќа Мартине, по кој пат положи?
П.С Денес завршив со возење часови, следната недела сум на тестови, па ќе видиме како ќе поминам![]()
Ushte take lesno da proagjaja vrskete super kje beshe.У Тетово за полагање се тегна врске од Шара па до Групчин. Све неписмено а сака да вози. А тек со електронскиве ќе биде весело!