Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам Samsung Galaxy Ace S5830, нов, неотпакуван. Повеќе инфо по пп.

Продавам Моторола XT-910 Razr- Dual Core 1.2 procesor, 1gb Ram, 4.3 Super Amoled Display, 16 gb memorija, KEVLAR-ALUMINIUM kukiste, HD 1080 video, 8 mp camera, со се кутија, донесен од USA, отклучен на сите мрежи, со ICS андорид, сам си побара апдејт. Стакло е зачуван
Продаден!!!!

Дали е сигурно да се купи iphone од битпазар и како одат цените , знам дека таму продаваат крадени телефони па можеби се поефтини.

Дали е сигурно да се купи iphone од битпазар и како одат цените , знам дека таму продаваат крадени телефони па можеби се поефтини.
99% се кинески копии, ретко е да најдеш оригинал краден , а и да најдеш нема да е под 200/250 евра (За 4 / 4S зборам)

Не, не и не
од таму ќе купиш само кинески, оргинали на тоа кутиите не продаваат
и да има нема да биде поефтин отколку да го купиш од нормален некој

каков ајфон сакаш? до колку пари

Мислев дека реалната цена му е меѓу 3-4000, може грешам, уште барам телефони....гаранцијата ти значи колку време и од кого (во смисол продавница, салон, не знам...)?
KOGA moze da go vidam, seriozen sum, treba posskoro da odlucam, jas suym vo Bunjakovec, 070227022
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 11:41 ---
Мислев дека реалната цена му е меѓу 3-4000, може грешам, уште барам телефони....гаранцијата ти значи колку време и од кого (во смисол продавница, салон, не знам...)?
aspenot? ti go prodavas, ili ? izleguvam, pusti mi pilotka, jas ke ti se javam

Погоре во темата напишав дека барам телефон, а не продавам....не си ме разбрал добро...

Погоре во темата напишав дека барам телефон, а не продавам....не си ме разбрал добро...
IZVINI
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 15:24 ---
Друже сочуван е многу, не е користен скоро ич , не е гребнат и не е паднат. Црна боја е
KOGA moze da go vidam, seriozen sum, treba posskoro da odlucam, jas suym vo Bunjakovec, 070227022

IZVINI
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 15:24 ---

Ќе ти пратам слики во порака од аспенот, да го видиш..

Купувам Iphone 3GS. Понуди тука или ПП

iPhone 3GS 8GB posledna serija, dekodiran i jailbreak-uvan na 5.1.1 iOS verzija
so kutija + fabrickata oprema (slusalki, polnac i usb kabel) + kejsovi i futroli nekolku komada so nego i zastitna folija ima zalepeno
crna boja socuvan e dosta dobro i raboti bez nikakvi maani

cenata e 140 evra za kes fiksno

Некој случајно да не е заинтересиран за Zagg Screen протектор за Самсунг Галакси С, само задниот што е за позади е неотворен, заедно со течноста за местење и таа гумичката го чувам. Цена поволна, кој е заинтересиран нека пише ќе се договориме

Станува збор за ова, Maximum Coverage, го имам и предниот протектот, тој ќе го дадам гратис зашто залепен е па одлепен, незнам колку би користел, али тоа е :)

http://www.zagg.com/invisibleshield...es-screen-protectors-covers-skins-shields.php

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom