Продаден!!!!Продавам Моторола XT-910 Razr- Dual Core 1.2 procesor, 1gb Ram, 4.3 Super Amoled Display, 16 gb memorija, KEVLAR-ALUMINIUM kukiste, HD 1080 video, 8 mp camera, со се кутија, донесен од USA, отклучен на сите мрежи, со ICS андорид, сам си побара апдејт. Стакло е зачуван
99% се кинески копии, ретко е да најдеш оригинал краден , а и да најдеш нема да е под 200/250 евра (За 4 / 4S зборам)Дали е сигурно да се купи iphone од битпазар и како одат цените , знам дека таму продаваат крадени телефони па можеби се поефтини.
Не, не и неДали е сигурно да се купи iphone од битпазар и како одат цените , знам дека таму продаваат крадени телефони па можеби се поефтини.
Кај има бе оргинал за тие пари?99% се кинески копии, ретко е да најдеш оригинал краден , а и да најдеш нема да е под 200/250 евра (За 4 / 4S зборам)
KOGA moze da go vidam, seriozen sum, treba posskoro da odlucam, jas suym vo Bunjakovec, 070227022Мислев дека реалната цена му е меѓу 3-4000, може грешам, уште барам телефони....гаранцијата ти значи колку време и од кого (во смисол продавница, салон, не знам...)?
aspenot? ti go prodavas, ili ? izleguvam, pusti mi pilotka, jas ke ti se javamМислев дека реалната цена му е меѓу 3-4000, може грешам, уште барам телефони....гаранцијата ти значи колку време и од кого (во смисол продавница, салон, не знам...)?
IZVINIПогоре во темата напишав дека барам телефон, а не продавам....не си ме разбрал добро...
KOGA moze da go vidam, seriozen sum, treba posskoro da odlucam, jas suym vo Bunjakovec, 070227022Друже сочуван е многу, не е користен скоро ич , не е гребнат и не е паднат. Црна боја е
Ќе ти пратам слики во порака од аспенот, да го видиш..IZVINI
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 15:24 ---
KOGA moze da go vidam, seriozen sum, treba posskoro da odlucam, jas suym vo Bunjakovec, 070227022
aspenot? ti go prodavas, ili ? izleguvam, pusti mi pilotka, jas ke ti se javam
iPhone 3GS 8GB posledna serija, dekodiran i jailbreak-uvan na 5.1.1 iOS verzijaКупувам Iphone 3GS. Понуди тука или ПП
1900denprodavam apple iphone 4 16gb china kineski so dva sim karti dekodiran so wifi i drugi aplikacii cena 2000den
Прегледај го приврзокот 50487