Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Управувачко само на испит е на раскажување цели лекции.
Не.Дали Предраг пушти список вчера (Понеделник) по економија? Група маркетинг, н.т и е-бизнис?
Да, испитот е на раскажување на три лекции.Сигурни сте дека на испит Управувачко сметководство е на раскажување?????
--- надополнето: 16 октомври 2012 во 09:13 ---
Сигурни сте дека на испит Управувачко сметководство е на раскажување?????
Makroekonomija so sigurnost pagaat jas taka poloziv zaso vo ucebnik niso ne se razbira.Некој од колегите ако може да ми каже дали од прашањата од Либро паѓаат по Макроекономија,Финансиски пазари и институции,Финансиско сметководство и Основи на менаџмент??
Некој од колегите ако може да ми каже дали од прашањата од Либро паѓаат по Макроекономија,Финансиски пазари и институции,Финансиско сметководство и Основи на менаџмент??
Некој од колегите ако може да ми каже дали од прашањата од Либро паѓаат по Макроекономија,Финансиски пазари и институции,Финансиско сметководство и Основи на менаџмент??
Економија на инвестиции од кој тип задачи се паѓаат за прв колоквиум??
Макро нека ги купат од книжарта на факултет, јас лани за малце ќе се сјебев со тие од Либро, на прв колоквиум сите прашања беа од скриптата од факултет, а од таа од Либро помалце паднаа.Макроекономија се положува со прашањата од Либро и со домашните од професорот претходната година се сеќавам на прв имаше една задача и две прашања едно за доброволна невработеност и другото нешто исечок од весник да дадеш твое мислење
Рече префесорот дека со асистентот ке сме решавале задачи следнава недела а и сигруно од домашниве ке се падне нешто![]()