Stefus Corp.
Рационална Коза
- Член од
- 22 август 2012
- Мислења
- 2.097
- Поени од реакции
- 1.821
Свети русија нема да го спречи овој процес. На Русија се ќе и се удри еден ден од глава. Секој кој и да писне против тој режим е убиен или отстранет. Парадите ги забранија во наредните 100 години. Музичката група ја струпаа зад решетки. Моронизам на куб.
Процесот на правата на хомосексуалците нема да сопре што и да направат некои диктатори. Во Македонија постојат геј луѓе, живеат во заедница и имаат деца. Вие сакате или несакате да го прифатите тоа они постојат и ќе постојат. Брак како заедница е само за правна регулација. Нема потреба од брак како форма, ќе биде цивилна унија. Никој нема да го спречи тоа. Ќе разговараме на темава за десет години кога од ова место ќе изразам честитки.
А колку геј и би луѓе има во Македонија вие само може да замислите. Acme Inc.; нели одстрана ти се чини како да живееме во паралелни светови?![]()

Едно сеуште не ми е јасно и најверојатно никогаш нема да го сватам што кур нив ги засега тоа...Ми изгледа само чиста злоба и омраза на некој да му наштедат а тој не ми штети на нив се разбира освен тоа што знаат дека постои...што најверојатно предизвикува ментална траума кај нив.