Фан Клуб: Фиорентина

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
http://www.mozzartsport.com/vesti/lisandro-stize-u-fiorentinu-za-11-miliona-evra

не знам колку е вероватно, али ај добро би било (y)
но сепак сум повеќе за Клас има уште 6 месеци од договорот, решение што мора да искористи... а ќе се растури од голови белки направат отстапка за некој милион во платите за да го доведат :icon_lol:

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Lisandro Lopez e najspomnuvan do sega,no isto i Funes Mori i Bergessio,Huntelar,Mbakogu i Chikarito...site se dobri, jas najveke sakam Chikarito ama on mozda e najtezok pa zatoa ke bideme extra so Lisandro osekam

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Lisandro Lopez e najspomnuvan do sega,no isto i Funes Mori i Bergessio,Huntelar,Mbakogu i Chikarito...site se dobri, jas najveke sakam Chikarito ama on mozda e najtezok pa zatoa ke bideme extra so Lisandro osekam
Лисандро е најспомнуван... ама ептен му е падната формата а и 30 веќе ќе напука :notworthy: малку скептик сум...
--- надополнето: 17 октомври 2012 во 11:12 ---
Освалдо или Хунти... најдобри решенија :LOL:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Osvaldo ima tezok temperament iako e skola na Prandelli moze da si go zememe nazad :D Sto znam, Lisandro mene pred 2-3 god mi bese son da go vidam u Viola.Epten mi pravi fejk kako igra.So godinite odi nakaj 30ka ama pak najdobrite napagaci se vo tie godini, iskusne i ima uste 2-3 godini fudbal vo nego.Huntelar moze, ama nekako mislam deka ke go lapne nekoj drug

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Osvaldo ima tezok temperament iako e skola na Prandelli moze da si go zememe nazad :D Sto znam, Lisandro mene pred 2-3 god mi bese son da go vidam u Viola.Epten mi pravi fejk kako igra.So godinite odi nakaj 30ka ama pak najdobrite napagaci se vo tie godini, iskusne i ima uste 2-3 godini fudbal vo nego.Huntelar moze, ama nekako mislam deka ke go lapne nekoj drug
Абе не е лошо решение Лисандро, ама не е тој играч ни приближно од пред 2-3 години... тогаш растур правеше а сега и лион премногу едноставно се откажува од него... Освалдо е доста поатрактивен и кога сака може да постигне гол, ама кога го фатат тие будалите као оваа сезона за месец ипол 2 црвени :pos:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Isto sse spomnuva i Cardozo od Benfica, a tuka Rui bi posreduval vo nasa korist koga veke ovoj saka da si zamine :D

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Дали Манчестер ке го бели образот кај Фиорентина со Чичарито?? 10 милиони Евра?

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Дали Манчестер ке го бели образот кај Фиорентина со Чичарито?? 10 милиони Евра?
не верувам... премногу ефтино за тип на напаѓач како Ернандез :sneaky: ама премногу добар потег би бил....
ама еве една друга интересна вест :

http://www.sportski.mk/statija/12978

има нешто што цело време се спомнува во нашите медиуми...

ама како и да е едно знам: Зимава доаѓа ЕДЕН ТОП ГОЛГЕТЕР !!! (сеа дали ќе биде чичарито, хунтелар,кардозо,освалдо или најголеми шанси а и воедно најлош од сите Лисандро) :LOL:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
не верувам... премногу ефтино за тип на напаѓач како Ернандез :sneaky: ама премногу добар потег би бил....
ама еве една друга интересна вест :

http://www.sportski.mk/statija/12978

има нешто што цело време се спомнува во нашите медиуми...

ама како и да е едно знам: Зимава доаѓа ЕДЕН ТОП ГОЛГЕТЕР !!! (сеа дали ќе биде чичарито, хунтелар,кардозо,освалдо или најголеми шанси а и воедно најлош од сите Лисандро) :LOL:
Абе не слушајте вакви дезинформации, нути Де Роси ниту Освалдо си одат:)
Хунти не ви треба, видовте како помина тој во Италија со Милан, Кардозо добар избор, ама мислам дека Лисандро најубаво би ви легнал, како Клосе на лацио, полн погодок;)

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Hernandez moze da se zeme so 15 milioni a DV ke dade tolku ako najdat zaednicki jazik Man i Fio kako i so agentot.Lisandro i jas mislam deka dobro bi legnal, kako i Cardozo, a iskreno Osvaldo ne go ni posakuvam, site ovie se podobra opcija od nego

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
МОРА ДА СЕ ПОБEДИ ДЕНЕС, МОРА
сакам да ги видам мотивирани, креативни и да гризат, да убијат.
форца виола

Kajgana Shop

На врв Bottom