- Член од
- 8 август 2008
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 512
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој еНа овој член мислев![]()
Sega ako padne crven na Ponte ke ja igram 1 iako i za dupla sansa ne e los koef 1.65
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 00:43 ---
Со членот веке 1 година соработуваме и даваме информации и еве како изгледа таа соработка не само со него туку и со 10тина други еве ти еден пример како изгледа мораш да имаш некој аргумент зошто и како
![]()
Сеа 1-1 ако заврши ќе биде смеење .
Јас ке кажам за мене секој тип шо го редам овде имам претходно утврдено зошто и од кои причини го играм значи го имам изанализирано или пак го имам прочитано и тоа шо сум го прочитал ми фатило око па мислам дека е добро да се изиграПа тоа ти зборам бе друже
Подобро да има 5 вакви мислења во 1 коло, па дури и за цел викенд, отколку 43543587 ДОЈАВИ 100% СИГУРНИ
Или ако веќе пишува некој вакви "информации" нека каже од каде се преземени, а не да ги копира со големи букви, демек Берлускони му кажал така
Вчера Виљареал киксна, после 4 кола немаше кикс, и неможе вечно да победува нели?
Мансфилд минатото коло ме паднаа за солидна сума, изиграа дома 0:0, па според моја проценка немаше да дозволат 2 пат по ред нели?
Маклсфилд изгубија 2:1 ако не се лажам, ги фатив ГГ3+, ова коло ги уплатив 2-3...
Значи неможе некоја екипа вечно да победува или да губи, тоа е првото нешто што ќе ми падне на памет кога ќе видам импресивна статистика
Хаха, со 25 евра има цел форум да го почастам
и ја ја чекам друже и мене ми одговара да даде гол флуминезе![]()