Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Sega ako padne crven na Ponte ke ja igram 1 iako i za dupla sansa ne e los koef 1.65
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 00:43 ---

Со членот веке 1 година соработуваме и даваме информации и еве како изгледа таа соработка не само со него туку и со 10тина други еве ти еден пример како изгледа мораш да имаш некој аргумент зошто и како
4bf60057f44144b28cc3c0a.png

Па тоа ти зборам бе друже :)
Подобро да има 5 вакви мислења во 1 коло, па дури и за цел викенд, отколку 43543587 ДОЈАВИ 100% СИГУРНИ

Или ако веќе пишува некој вакви "информации" нека каже од каде се преземени, а не да ги копира со големи букви, демек Берлускони му кажал така

Вчера Виљареал киксна, после 4 кола немаше кикс, и неможе вечно да победува нели?

Мансфилд минатото коло ме паднаа за солидна сума, изиграа дома 0:0, па според моја проценка немаше да дозволат 2 пат по ред нели?

Маклсфилд изгубија 2:1 ако не се лажам, ги фатив ГГ3+, ова коло ги уплатив 2-3...

Значи неможе некоја екипа вечно да победува или да губи, тоа е првото нешто што ќе ми падне на памет кога ќе видам импресивна статистика

Можда уште еден интересен трик на клубовиве во договор со кладилниците, да води Понте Прета 0-1 и сите да се засилат за LIVE и да јадат по гла :)

1-1 :pos: ПЕНАЛ, а шо мислевте вие? :D

Ех бе малер, 5 пати добивам 2-1 дојави, 3 пати уплаќам, 3 пати лажна, 2 пати не уплаќам поради лошото искуство и апла намештаљка двата пати.

Па тоа ти зборам бе друже :)
Подобро да има 5 вакви мислења во 1 коло, па дури и за цел викенд, отколку 43543587 ДОЈАВИ 100% СИГУРНИ

Или ако веќе пишува некој вакви "информации" нека каже од каде се преземени, а не да ги копира со големи букви, демек Берлускони му кажал така

Вчера Виљареал киксна, после 4 кола немаше кикс, и неможе вечно да победува нели?

Мансфилд минатото коло ме паднаа за солидна сума, изиграа дома 0:0, па според моја проценка немаше да дозволат 2 пат по ред нели?

Маклсфилд изгубија 2:1 ако не се лажам, ги фатив ГГ3+, ова коло ги уплатив 2-3...

Значи неможе некоја екипа вечно да победува или да губи, тоа е првото нешто што ќе ми падне на памет кога ќе видам импресивна статистика
Јас ке кажам за мене секој тип шо го редам овде имам претходно утврдено зошто и од кои причини го играм значи го имам изанализирано или пак го имам прочитано и тоа шо сум го прочитал ми фатило око па мислам дека е добро да се изигра

Флуминенсе 1-1 ја оптегнав 1Х 2,00 коеф на 7 евра слаб сум со пари на акаунтот поке да имав поке ке репнев

Немој бе, баткото горе ја има пишано на 5 евра, ќе части ако влезе :D

Дон Џелатимус, така е? :cool:
Хаха, со 25 евра има цел форум да го почастам :pos:, немав ни во план да ја пишам ама отворив тука гледам сите за 2-1 зборувате и викам ај да пробам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom