Нема доволно заинтересирани, иначе пробавме еднаш ама ништо не бидна...Некој да направи Кајгана дота 2 тим ?![]()
Нема доволно заинтересирани, иначе пробавме еднаш ама ништо не бидна...Некој да направи Кајгана дота 2 тим ?![]()
Колку играчи треба, а што услови треба за да се направи?Нема доволно заинтересирани, иначе пробавме еднаш ама ништо не бидна...
па со 15 души не се организира турнир, сигурно треба да има заинтересираност во поголема бројка, плус то треба да има нешто награда за прв втор трет , никој нема да ти игра така од кеф...Колку играчи треба, а што услови треба за да се направи?
За дота 2 кајгана ТИМ зборував, а не турнир. За ова:па со 15 души не се организира турнир, сигурно треба да има заинтересираност во поголема бројка, плус то треба да има нешто награда за прв втор трет , никој нема да ти игра така од кеф...
абе грешно сум те разбрал, гледаф тема една за дота2 турнир шо ќе организиравме ама ништо не бидна, иначе за тим 5 души ти требаатЗа дота 2 кајгана ТИМ зборував, а не турнир. За ова:
Па ајде, кој е за?абе грешно сум те разбрал, гледаф тема една за дота2 турнир шо ќе организиравме ама ништо не бидна, иначе за тим 5 души ти требаат
ДаДаваат ли уште бета клучови ??
Зашто ми дадоа нова графичка, ја пукнав на максимум графиката и ептен има разлика.
Значи, ако не ви е render quality на max, џабе ја играте да ви кажам, тек сега сфатив зашто ми било матно све...зашто навистина таков бил сетингот, на 3/4 render quality.
Имав од пред 4-5 месеци аплицирано ништо не ми има стигнато ..
Двоен клик и инсталирај, па кажи ниИмав од пред 4-5 месеци аплицирано ништо не ми има стигнато ..
--- надополнето: 18 октомври 2012 во 20:37 ---
Сега влагам на стим на страницана и ми вика you already own dota2 . Ова значи дека имам клуч и дека можам да ја играм ?
Се спушта сега до пола е .. да се спушти па да пробамДвоен клик и инсталирај, па кажи ни![]()