Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Исто и кај мене, а и кај неколку другари. Знае некој дали ќе го вратат пак ?

Дојдов да прашам за квадратчето што ми го нема, ама глеам не сум единствен.

Немет чат......то е се заради facebook messenger-от.......

Кај некој го има кај некој го нема, кај мене го нема и стварно ме живцира еве можда 10 дена го нема...

Log in from a recognized computer
Are you using a new browser? Because you have turned on Login Approvals, you will be asked to enter a security code when you login from a new browser (even if you have used another browser on your computer).
You currently have no phone listed on your account. Please log in from a recognized device to regain access to your account.
Once you regain access, we recommend adding a new phone or disabling the login approvals feature.
Other options:

Солуција за ова? Да напоменам дека и recognized devices се ваљда избришани. Чаре?

Kaко да го сменам и-мејлот на фб, со друг да влегувам а со стариот воопшто да не можам да влегувам ?

Хелп!!! :eek: Веќе трет ден имам проблем со сликите на фб. Моите слики, сликите од пријателите и општо сликите и објавите каде има слики или видеа од страни каде имам лајкнато не ми ги прикажува. Ми јавува бело квадратче со мало зелено квадратче во аголот . Мислев дека е од пцто ама сестра ми се логира од истиот комјутер и нема никаков проблем така да мислам дека е до фб. Дали има некој ваков сличен проблем или дали знае некој што може да е.
*само од 3-4 пријатели ми ја прикажува профил сликата друго ништо.

Хелп!!! :eek: Веќе трет ден имам проблем со сликите на фб. Моите слики, сликите од пријателите и општо сликите и објавите каде има слики или видеа од страни каде имам лајкнато не ми ги прикажува. Ми јавува бело квадратче со мало зелено квадратче во аголот . Мислев дека е од пцто ама сестра ми се логира од истиот комјутер и нема никаков проблем така да мислам дека е до фб. Дали има некој ваков сличен проблем или дали знае некој што може да е.
*само од 3-4 пријатели ми ја прикажува профил сликата друго ништо.

Рестатирај го модемот од компјутерот или рутерот симни CCleaner избриши кешови од мозилата или хромот и бркај работа

едно прашање ..
како можам да ги видам последно додадените пријатели
(предходно им направив hide from timeline)
има некој посебен прозорец за нив негде??

Рестатирај го модемот од компјутерот или рутерот симни CCleaner избриши кешови од мозилата или хромот и бркај работа
Имам Аdvanced system care, ама не ми е јасно зошто од истиот компјутер истиот интернет се логираше и сестра ми и кај неа нема никаков проблем а кај мене има

Kaко да го сменам и-мејлот на фб, со друг да влегувам а со стариот воопшто да не можам да влегувам ?
ај види си тука
едно прашање ..
како можам да ги видам последно додадените пријатели
(предходно им направив hide from timeline)
има некој посебен прозорец за нив негде??

1-1.png

2.png

3.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom