Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
4d2lv9ksysreeig2a6tn.png

Вака ми прави веќе неколку пати откако додавам пријатели преку таа опцијата на четот (групен разговор нели) и сега код не ми стига на мобилен, стариот го пишувам и ова ми го дава. Што да правам?
Стискам и на Resend Code вика too often. :mad:

Луѓе помагајте итно е! :/
До сеа два пати го враќам и овој пат нејќе, зоштооо? :@ Дајте помогнете не ми се прави нов профил, се ми беше на стариот.......

Немора нов фејсбук, нов број можеш да земеш :pos:
Он-Топик: Почекај саат-два па пак пробај!

па убаво ти пишува обиди се подоцна , ако продолжиш без да почекаш неколку часа може само да го блокираш па ке треба да чекаш неколку дена :)

Штом ти вика Trying too often. Please try again later треба да почекаш 24 часа за да може да пробаш повторно. Ако не успееш ништо да направиш контактирај ги во подршка и ќе ти помогнат, ќе ти кажат што да правиш. И мене ми се има случено вака неколку пати.

Почекај некое време или пробај утре.
Јас бев принуден поради ова да правам нов Facebook , бидејќи никогаш не внесував код кога се логирав но телефон мој стоеше на профилот. Еднаш случајно ми побара потврден код, арно ама тој број одамна не ми постоеше, и неможев никако да го вратам ни од кај операторите. И џабе ти е, кога нема да ти стасуваат пораки бидејќи телефонскиот број не постои. И морав да напрам нов FB.

Почекај некое време или пробај утре.
Јас бев принуден поради ова да правам нов Facebook , бидејќи никогаш не внесував код кога се логирав но телефон мој стоеше на профилот. Еднаш случајно ми побара потврден код, арно ама тој број одамна не ми постоеше, и неможев никако да го вратам ни од кај операторите. И џабе ти е, кога нема да ти стасуваат пораки бидејќи телефонскиот број не постои. И морав да напрам нов FB.
Ете каков проблем ќе ти направи фејсбуков! :@
И сега на нов профил како да додавам 1500 пријатели и да ги лајкнам сите тие страници кои ми беа потребни за информирање, забава, глупирање итн? Сликите пола од кај да ги најдам и се друго. Ништо, ако не успеам да си го вратам ова профилче кое го користам од 2009 многу тешко ќе ми биде со нов фејсбук.......

Ете каков проблем ќе ти направи фејсбуков! :mad:
И сега на нов профил како да додавам 1500 пријатели и да ги лајкнам сите тие страници кои ми беа потребни за информирање, забава, глупирање итн? Сликите пола од кај да ги најдам и се друго. Ништо, ако не успеам да си го вратам ова профилче кое го користам од 2009 многу тешко ќе ми биде со нов фејсбук.......
And that's what i call a first world problem.

And that's what i call a first world problem.
Може не е first, ама проблем е. За кој како уствари. И дај те молам не ми филозофирај, ако знаеш да помогнеш помогни, многу ќе ти бидам благодарна. Ако не знаеш, не мрчи.

Може не е first, ама проблем е. За кој како уствари. И дај те молам не ми филозофирај, ако знаеш да помогнеш помогни, многу ќе ти бидам благодарна. Ако не знаеш, не мрчи.

Ти одговорија погоре, незнам што уште сакаш, писмена потврда заверена кај нотар?

Проблемот е решен, ми помогнаа на друг форум. Фала на сите што се потрудија да помогнат. (y)

Како беше тој плуг инот кој кога ке го инсталираш на хром,можеш да видиш кој те има блокирано,кој те има избришано од пријател на фејсбук?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom