WTA тенис - општа дискусија

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Леле Кириленко џабе лепота со тој памет!:tapp: Значи феноменален 1 сет изигра, го изгуби во тајбрејк, во 2 се врати и имаше 5-2, 2 пати сервираше за сет, и изгуби 7-5. И на Квитова не и се веруваше дека победи толку “лесно“.
Сепак одличен меч, тајбрејкот особено ! Квитова ако игра вака и на УС Опен и давам големи шанси за титула.
Кириленко матара секој турнир, штета, можеше да го освои овој многу лесно. Мислам дека Кириленко ќе биде повторно во тесниот круг во Њујорк, е сеа не знам каков и е жребот, само да нема налетано на Серена или некоја друга непогода од сличен тип. :D

Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
Кириленко матара секој турнир, штета, можеше да го освои овој многу лесно. Мислам дека Кириленко ќе биде повторно во тесниот круг во Њујорк, е сеа не знам каков и е жребот, само да нема налетано на Серена или некоја друга непогода од сличен тип. :D
Во 4 коло иде на Серена :cool: А до таму не би требало да има проблеми!

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Во 4 коло иде на Серена :cool: А до таму не би требало да има проблеми!
Е тука ќе е заебано, нема да и биде лесно на Серена, во тоа сум сигурен. Сепак и нешто не брилјира на тврдава подлога годинава, само на трева блесна, ама ќе видиме сепак е слем и тука дава 100%, на другиве турнири игра како " ради реда ".....

Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
Е тука ќе е заебано, нема да и биде лесно на Серена, во тоа сум сигурен. Сепак и нешто не брилјира на тврдава подлога годинава, само на трева блесна, ама ќе видиме сепак е слем и тука дава 100%, на другиве турнири игра како " ради реда ".....

Па и нема некој тежок ждреб, 4 коло Кириленко, па Возниацки и у 1/2 Радванска (најверојатно)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Добро, не ми е јасно. Како при толку тренинзи кои треба да ги направи една просечна тенисерка, Квитова е се подебела и има се поголем стомак? Ме чуди како може да се движи по терен. Каков УС Опен, ни до полуфинале не ми се верува да стигне.

L

Löwe

Гостин
Добро, не ми е јасно. Како при толку тренинзи кои треба да ги направи една просечна тенисерка, Квитова е се подебела и има се поголем стомак? Ме чуди како може да се движи по терен. Каков УС Опен, ни до полуфинале не ми се верува да стигне.
Да не е трудна? :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Погодете кој изгуби во финалето на турнирот во Линц?:pipi:
:D

Азаренка како Новак, само во женска конкуренција, врза два силни турнири, освои две титули, денеска во Линц и минатата недела во Пекинг, ќе биде опасна борбата на завршниот ВТА турнир , кој од 23ти октомври ќе започне во Истанбул. Минатата недела се комплетираше и списокот на тенисерки кој ќе се најдат на тој турнир.
1. Азаренка
2. Шарапова
3. Вилијамс Серена
4. Радванска
5. Кербер
6. Квитова
7. Ерани
8. На Ли

За турнирот би требало да се отвори тема, како завршен во оваа година, да ги испочитуваме тенисерките, а и да му се напрај кефот на Psyside :D

A и глеам слабо се дискутира низ оваа тема, па не е лошо да се залепи со АТП темата, секако малце постови се низ неа, нема нешто многу да се направи разлика.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490
За турнирот би требало да се отвори тема, како завршен во оваа година, да ги испочитуваме тенисерките, а и да му се напрај кефот на Psyside :D

A и глеам слабо се дискутира низ оваа тема, па не е лошо да се залепи со АТП темата, секако малце постови се низ неа, нема нешто многу да се направи разлика.
Заебавај ти само, ако ако :D

Никако спојување! идеално е да се посебни, има тема за нив, доста им е :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Заебавај ти само, ако ако :D

Никако спојување! идеално е да се посебни, има тема за нив, доста им е :)
Ветувам дека на крај на недела ќе се објавува која победила на турнир, и толку:unsure:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.495
Поени од реакции
114.509
Вика убедливо, страшна тенисерка е, одлична 2012 за неа, се надевам дека ќе ја круниса и со титула во Истанбул.
Бај д веј, дали јас лошо гледам или стварно Гергес има криви очи? Како Китка и Матка ми личи во очите.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Вика убедливо, страшна тенисерка е, одлична 2012 за неа, се надевам дека ќе ја круниса и со титула во Истанбул.
Бај д веј, дали јас лошо гледам или стварно Гергес има криви очи? Како Китка и Матка ми личи во очите.
Уште да речеше се движи и како шатка, крај.:D
Мислам не и се криви, а у кој очи ја глеаш?:X3:

Kajgana Shop

На врв Bottom