- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 1.281
- Поени од реакции
- 273
Бет365 ти е најдобра(според мене), картица од НЛБ Тутунска или УНИ Банка и ќе си уплаќаш и ќе си вадиш пари без проблем.
Друго зависи што те интересира, кладење си е кладење![]()
Aј пп ако може?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бет365 ти е најдобра(според мене), картица од НЛБ Тутунска или УНИ Банка и ќе си уплаќаш и ќе си вадиш пари без проблем.
Друго зависи што те интересира, кладење си е кладење![]()
Значи вака, на dobet.com стигнав до 50е и сега незнам како оди процесот, дали треба прво да ставам 10е и кога ќе дојдам до 100е тогаш да ги извадам??

Дечки што мислите за Dobet.com? Гледам даваат боус 10 еуричи, дали некој има искуство со овој сајт, и дали стварно можеш во случај на добивка да повлечеш пари?

Дечки што мислите за Dobet.com? Гледам даваат боус 10 еуричи, дали некој има искуство со овој сајт, и дали стварно можеш во случај на добивка да повлечеш пари?
Хаа, го шернуваш на фб и 10 евра, земав ја ама ќе видам дали е верно, некако не ми стои за така, без депозит да земеш добар бонус, али ќе видиме да каже некој што има искуство со овој сајт![]()
Значи вака, при регистрација они ти дават 10е да играш, ти ништо не депозираш. Со тие 10е можеш да играш само СИНГЛ и не може да уплаќаш над 5 евра. Тоа ти е ограничено од нив. Кога ќе стигнеш до 50евра, треба да направиш депозит од најмалку 5евра. Јас направив депозит од 50евра. Е сега бонус ќе добијам кога ќе извршам уплата од 250 евра. Инаку не можеш да подигаш пари со тие добивки од почетните 10евра што ти ги дават. Од кога ке направиш депозит треба да стигнеш до 100 евра па тогаш да вадиш пари.
Не можеш, со тие 10евра треба да дојдеш до 50евра и потоа треба да направиш депозит. Откога ќе направиш нема да бидеш ограничен, може да си играш тикети и да уплаќаш над 5 евра.А може ли ја од тие 10 евра што ми ги даваат гратис да напраам 100 евра и тогаш да направам депозит од 5 евра и да подигнам 105 евра?
Не можеш, со тие 10евра треба да дојдеш до 50евра и потоа треба да направиш депозит. Откога ќе направиш нема да бидеш ограничен, може да си играш тикети и да уплаќаш над 5 евра.
Немам, викендо ставам 50е на 2 коеф и ке пробамАха, имаш ти извадено ?

хахаНемам, викендо ставам 50е на 2 коеф и ке пробам
Инаку се покајав милион пати што депозирав. Многу мали коеф, речиси на секоја онлајн кладилница ги намалуват, а и овие некогаш знаат да не ти дадат да уплатиш некој тикет. Јас минатата недела сакав да ги ставам Фиорентина и Наполи, но не ми дозволија, па ги ставив Наполи и Тотенхем и пак ги заебавхаха
Да си повратам парите и ке си играм само во нашите кладилници, онлајн никако.
Иначе јако е онлајн кладењето ама на бет365 или некои слични што се класа а не вакви сејачки сајтови...Па можеш да си направиш на македонски јазикОва е македонски сајт или ? Ако е мкд не ме чуди ова што го кажувашИначе јако е онлајн кладењето ама на бет365 или некои слични што се класа а не вакви сејачки сајтови...

Па можеш да си направиш на македонски јазик![]()

Аааа е незнам да ти кажам.Грешно ме сфати, мислев дали е ова македонски сајт, дизајниран од наши![]()