Linkin Park во мај 2013. во Белград

• Креатор на темата Креатор на темата hYstericAl
  • Време на започнување Време на започнување
Каj беа пред 5 години кога им ги купував оригиналните албуми?? Не им идам, нека се научат да доаѓаат на Балканов / во Македониjа во екот на популарноста а не на краjот.

Искрено, и овие доаѓаат на Балканот коа им помина популарноста...
Waoooooooooooo :O

Мојот омилен бенд уште од детството.
Штета што се расипаа со последниов албум !

Им поминала популарноста ? Дај не трескај зелени. Инаку последниов албум им е врв, за да на некој не му чини некоја песна од албумот, јас мислам дека тој стварно треба да иде да се прегледа, нешо лекарско да извади.
Во официјалниот трејлер на WARFIGHTER се со Lies Greed Misery

Официјална песна на WARFIGHTER им е Castle of Glass

Исто така и во Abraham Lincoln Vampire Hunter со Powerless

И сеуште некој мисли дека не им вреди албумот ?
LP Forever.....
Одсекогаш сум ги слушал и сеуште ги слушам, реален фан на Linkin, единствен бенд што шремногу се грижи за мислењето на нивните фанови, премногу внимание им посветуваат на фановите, посветуваат многу љубов во изработка на секоја од песните.
Единствено нешто што се има сменето кај нив е енергичноста на песните, значи годините си го прават своето, не може Chester да биде како во 2004. Сепак пак ќе кажам, единствен бенд кој го поштувам, премногу добри им се песните, како и од Meteora така и од Living Things....

Hey, fangirls, chill out.
Зборев дека немаат песни како Numb и слични, кои сите ги знаат. Сеа само нивната публика им ги знае песниве. Јас кажав можеби реално, од агол на „нефан“ а ти како од страна на фан, сигурно ќе викаш дека албумот е супер.

Зборев дека немаат песни како Numb и слични, кои сите ги знаат. Сеа само нивната публика им ги знае песниве. Јас кажав можеби реално, од агол на „нефан“ а ти како од страна на фан, сигурно ќе викаш дека албумот е супер.

Ме наежува ској пат песнава :vozbud::vozbud::vozbud:
Постојат хитови ,постои совршенство :love:

Може за тебе немаат песни како Numb, али мене сите ми се исти, не постојат "Песни како Numb" и останати, сите ми е убави сите ги слушам.

Ако некој се потруди да провери датите и локациите за нивните концерти ќе види дека за мај сеуште немаат ништо истакнaтo... а уште помалку па и Белград. http://events.linkinpark.com/

Белки да дојдат.... макар и што им е поодминато времето некако веќе..

Што се дробите бе луѓе, па сите ќе умреме до 2013, нели катаклизми и календари......

Да беше 2004 и да бев осмо оделение па да идам али вака........

Убијте се што велите дека популарноста им поминала. Доколку информацијава дека доаѓаат во Белград е точна тоа ќе биде прекрасно, половина балкан ќе биде насоберен таму. Ќе грми, а особено на --- надополнето: 14 октомври 2012 во 11:41 ---
Ме наежува ској пат песнава :vozbud::vozbud::vozbud:
Постојат хитови ,постои совршенство :love:

Една од најубавите песни.

Убијте се што велите дека популарноста им поминала. Доколку информацијава дека доаѓаат во Белград е точна тоа ќе биде прекрасно, половина балкан ќе биде насоберен таму.
Не сфаќај погрешно друже тоа што го велат.И Џастин Бибер е популарен па што?
Не значи многу многу популарноста знам барем 10 бендови кои тешко дека ќе успеат да се истакнат и да доживеат светска слава, а навистина свират/пеат квалитетна музика.

Искрено се надевам дека вистина е информацијава и ќе ја доживеам и оваа радост во животов.
Инаку за вистинскиот фан популарноста никогаш не одминува :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom