- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 196
- Поени од реакции
- 5
Vrkolak se nastanuva edinstveno ako te kasne drug vrkolakКако се станува врколак?
Vrkolak se nastanuva edinstveno ako te kasne drug vrkolakКако се станува врколак?
Dobro.. Znaci ja koa ke mu zarijam zabi u vrat na decko mi toa znaci deka sum vrkolak? Abe ajde.. Ne postojat takvi cuda.. Ja obozavam da kasam i da zarivam zabi u nekoj.. Toa znaci deka sum vampir? hahahahhahaDali ima VRKOLACI? Koga jagneto go kolam, dali toa cika i vrsiti, moli za milost ... ili pak mirisot na krvta i srebrenata mesecina go budi zverot vo mene?
Nezni zenski vratovi mi se slabost imam zelba da gi zarijam moite zabi dlaboko.
DALI SUM VRKOLAK I CARE KAZUJTE :baeh: :baeh:
како не!друже ти си врколак!а да те прашам-нешто друго освен крв пиеш?па да седнеме на пиво,да си праиме муабет на темава!Dali ima VRKOLACI? Koga jagneto go kolam, dali toa cika i vrsiti, moli za milost ... ili pak mirisot na krvta i srebrenata mesecina go budi zverot vo mene?
Nezni zenski vratovi mi se slabost imam zelba da gi zarijam moite zabi dlaboko.
DALI SUM VRKOLAK I CARE KAZUJTE :baeh: :baeh:
Гнасна гентеика?? Не, не би рекол. Човекот не е ни крив, ни должен, ни пак одговорен за тоа каков е.Ајде бе, приказни за мали деца...
Овај типов не е Врколак! Се вика Danny Ramos Gomez, 23 години има. И има некоја гнасна генетика, што му расте коса, влакна, по цело тело! Одсекогаш имало вакви случаи. Не верувам дека овој Дени моментално е единствен, но е единствен (или еден од ретките) кој излегол во јавност!
Замислете ваков тип да се појавел на времето... во Античките Земји, или Средниот век... веднаш би го убиле...
Затоа ваквите луѓе, се криеле, во шуми, подалеку од луѓето, т.е. целосно самотнички живот! И нормално, ако некој виде/л ваков тип во шума... делумно нецивилизиран... што ќе помисли?
Па, на ова, почнале приказни: долга муцка, личи на волк, скокаше на дрва, дење се претвора во човек... итн итн...
Легендите останале, за на крај тоа да го користи Холивуд и сите да се палиме на филмови како: Underworld, Dog Solider, Buffy, Van Helsing....
Уи ќен би мор сериозникако не!друже ти си врколак!а да те прашам-нешто друго освен крв пиеш?па да седнеме на пиво,да си праиме муабет на темава!
Ovoj ne e edinstven ima nogu vakvi. Znam samo deka ovie vlakna ne se otstranuvat.Kolku poveke se otstranuvat tolku poveke rastat. I se soglasuvam so toa deka od ova genetsko ili hormonalno poremetuvanje nastanale prikaznite za vrkolaciАјде бе, приказни за мали деца...
Овај типов не е Врколак! Се вика Danny Ramos Gomez, 23 години има. И има некоја гнасна генетика, што му расте коса, влакна, по цело тело! Одсекогаш имало вакви случаи. Не верувам дека овој Дени моментално е единствен, но е единствен (или еден од ретките) кој излегол во јавност!
Замислете ваков тип да се појавел на времето... во Античките Земји, или Средниот век... веднаш би го убиле...
Затоа ваквите луѓе, се криеле, во шуми, подалеку од луѓето, т.е. целосно самотнички живот! И нормално, ако некој виде/л ваков тип во шума... делумно нецивилизиран... што ќе помисли?
Па, на ова, почнале приказни: долга муцка, личи на волк, скокаше на дрва, дење се претвора во човек... итн итн...
Легендите останале, за на крај тоа да го користи Холивуд и сите да се палиме на филмови како: Underworld, Dog Solider, Buffy, Van Helsing....
what? се зезаш а? :smir:абе... не е чудно... имам и јас добивано нагони на врколак... имам сонувано по 3 недели со ред кај шо се прам врколак и кај со бркам женски( за да ги угризам да нема забуни:pos2! шала на страна.. срцево ми има чукано со 100 на сат кога ке видев полна месечина и ми се рикаше колку ме држит гласов( не во сон туку во реалност)... постануваше сериозно... и си појдов на поп... ме испеа и одтогаш си немам мака ! позз на сите