Помош: Барам софтвер

Г

Грејвдигер

Гостин
здраво,знае ли некој ваков програм или веп сајт за симнување песни од YouTube ама без видеото.Јас ја знам www.youtube-mp3.org ама у последно време се повеќе песни не дава да се симнуваат(Google Inc. doesn't want you to convert this video.Please sign a petition to change their mind:)...позз
Google го блокираа пристапот на youtube-mp3 до api-то на YouTube. Ова ти е одлично програмче - http://clipgrab.de/en

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
здраво,знае ли некој ваков програм или веп сајт за симнување песни од YouTube ама без видеото.Јас ја знам www.youtube-mp3.org ама у последно време се повеќе песни не дава да се симнуваат(Google Inc. doesn't want you to convert this video.Please sign a petition to change their mind:)...позз
не ти треба ништо,над секое видео имаш у каков формат да си го симнеш mp3,mp4,converter.....погледни над видеото одма на сивиот дел.

S

Sagan

Гостин
Сите прелистувачи (освен Google Chrome од неодамна) имаат соодветни екстензии / ад-они со чија помош е можно брзо и едноставно симнување на јутјуб содржини во сите форми, директно од страната на јутјуб.
Untitled.png

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Сите прелистувачи (освен Google Chrome од неодамна) имаат соодветни екстензии / ад-они со чија помош е можно брзо и едноставно симнување на јутјуб содржини во сите форми, директно од страната на јутјуб.
Прегледај го приврзокот 50580
Која екстензија ти е оваа што ја користиш?

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
YouTube Downloader

Internet Download Manager - Најдобро програмче се симнување на се и сешто по интернетов, од видеа на YouTube до слики, до песни...Го има по торентиве full верзија.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
ја преку макстон ги симињам директно...ни плагин ни нишо.

Член од
1 октомври 2012
Мислења
278
Поени од реакции
212
Imam edno prasanje ako moze nekoj da pomogne dali postoi moznost da se snima programa sto odi na radio znaci da bide preku internet da moze da snima cela emisija naprimer vo Kompjuter dali postoi takva programa ako znae nekoj neka kaze pozdrav
;0

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Imam edno prasanje ako moze nekoj da pomogne dali postoi moznost da se snima programa sto odi na radio znaci da bide preku internet da moze da snima cela emisija naprimer vo Kompjuter dali postoi takva programa ako znae nekoj neka kaze pozdrav
;0
ако е интернет радио прелесно е, мислам дека и аимп и винамп можат да снимаат така, и да не можат моеш да наместиш компјутерот да снима се шо репродуцира
ако е обично радио, би требало да може од обично радио излезот да го пренасочиш у Line-in на компјутер, и после исто ко горниот пример

Член од
1 октомври 2012
Мислења
278
Поени од реакции
212
ако е интернет радио прелесно е, мислам дека и аимп и винамп можат да снимаат така, и да не можат моеш да наместиш компјутерот да снима се шо репродуцира
ако е обично радио, би требало да може од обично радио излезот да го пренасочиш у Line-in на компјутер, и после исто ко горниот пример
Pa obicno radio e znaci ama jas gi slusam preku internet dali ima opcija da se snima cela emisija naprimer i kako moze toa da go napravam sum probuval dosta vreme ama ne mozam ako znaes bi bilo super da mi pomognes odnapred fala :)

Kajgana Shop

На врв Bottom