Помош: Барам софтвер

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
Дали има некоја програма што снима аудио, ама не од микрофон туку да го снима истото тоа што јас го слушам на слушалки? И ако може линк од истата...
Фала однапред
Има повеќе програми/начини да го направиш тоа, еден од нив ти е Winamp + Output plugin како овој Lame out

Член од
24 јули 2011
Мислења
34
Поени од реакции
4

R1K0

the chosen one
Член од
7 јули 2012
Мислења
116
Поени од реакции
42
здраво,знае ли некој ваков програм или веп сајт за симнување песни од YouTube ама без видеото.Јас ја знам www.youtube-mp3.org ама у последно време се повеќе песни не дава да се симнуваат(Google Inc. doesn't want you to convert this video.Please sign a petition to change their mind:)...позз

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.109
JDownloader + симнува од секој фајлхостинг ,лично го користам и сум задоволен од програмчево .

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
keepvid.com е добар...

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
здраво,знае ли некој ваков програм или веп сајт за симнување песни од YouTube ама без видеото.Јас ја знам www.youtube-mp3.org ама у последно време се повеќе песни не дава да се симнуваат(Google Inc. doesn't want you to convert this video.Please sign a petition to change their mind:)...позз
http://www.dvdvideosoft.com/

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
YouTube Downloader! Можеш да си симнеш, да си конвертираш само аудио, да биде комплет, што ти душа сака. Ептен е едноставна за користење.

Kajgana Shop

На врв Bottom